NEVERSEA 2018, prima zi. Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi


Directorul general al festivalului Neversea, Bogdan Buta, a afirmat că spectacolele se vor desfăşura zilnic, de joi 5 iulie până duminică, între orele 17.00 - 5.00, atât pe scena principală, care este orientată cu faţa direct către mare, cât şi pe celelalte cinci scene adiacente, tehnicienii luând măsurile necesare pentru a reduce cât mai mult disconfortul locuitorilor din zonă, cauzat de nivelul înalt al zgomotului. 

"Scenele vor fi orientate către mare iar din soft, tehnicienii pot să regleze ariile de acoperire ale sunetului, astfel încât să creăm cât mai puţin disconfort", a declarat Bogdan Buta. 

RATC Constanța a pregătit un traseu NEVERSEA și un punct de vânzare a biletelor cu program non stop

Intrarea se face pe la Portul Tomis, din Constanța, iar pe plajă vor exista trei puncte de prim ajutor, pentru a acorda îngrijori medicale, în caz de nevoie. Organizatorii au făcut publică și harta spațiului uriaș în care se va desfășura festivalul.

400 de lucrători ai Ministerului de Interne vor veghea zilnic la siguranța festivalului Neversea, care începe astazi. 

Zilnic, în jur de 400 de lucrători ai Ministerului de Interne, indiferent de arma din care fac parte, vor veghea la siguranța festivalului, pe diverse linii de muncă. Vorbim și de ordinea publică, asigurată de jandarmi, de poliție rutieră, combaterea crimei organizate ș.a.m.d. Colegii de la ISU ne sunt aproape și dânșii, sunt incluși în acest număr. (…) Anul trecut, din punct de vedere al Jandarmeriei Române, am avut undeva la 15 - 20 de contravenții sancționate și aproximativ 25 de infracțiuni constatate, care au fost trecute mai departe în competența Poliției. Am vrea să micșorăm cât de poate de mult numărul acestora. Facem un apel la festivalieri să respecte normele legale”, a declarat colonelul Liviu Uzlău, șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică din Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, coordonator pe partea de ordine publică al festivalului.

Un produs Blogger.