Albumul "Sweetener" al Arianei Grande debutează pe primul loc în topul Billboard 200


Ariana Grande, superstarul global premiat cu multiple discuri de platina, care a fost facut furori in lumea pop internationala, a debutat direct de pe primul loc in Billboard 200 cu mult asteptatul si aclamatul sau album, "Sweetener".

Cel de-al patrulea album al artistei a depasit recordul pentru cele mai multe stream-uri realizate in prima saptamana de la lansarea albumului, pentru o artista pop. "Sweetener" este al treilea album al Arianei care debuteaza de pe primul loc in topul Billboard 200.

Cele 3 videoclipuri ale artistei, lansate pentru piesele de pe albumul "Sweetener", "No Tears Left To Cry", "The Light Is Coming" si "God Is A Woman" au fost oficial certificate cu discul de platina. Pana in ziua de astazi, toate cele 3 videoclipuri au fost urmarite pe VEVO de peste 640 milioane de ori.

Albumul "Sweetener" a fost primit cu recenzii de succes din partea publicatiilor de specialitate. Rolling Stone a oferit 4 stele din 5 albumului, numindu-l "cel mai bun album din cariera artistei". The Fader a mentionat ca "Ariana este in cea mai buna forma de pana acum" si Cosmpolitan a proclamat-o pe artista drept "singura speranta a genului pop de anul acesta".

Datorita vocii sale puternice si al farmecului personal, Ariana Grande a devenit una dintre cele mai importante prezente din peisajul muzicii pop. La varsta de doar 24 de ani, Ariana Grande a reusit sa revolutioneze industria muzicala – cu trei albume de studio premiate cu disc de platina, un total de 18 miliarde de stream-uri, 4 nominalizari la Premiile Grammy si 8 hit-uri in Billboard Hot 100.

Inca de la debutul sau din 2013, odata cu albumul „Yours Truly", Ariana Grande si-a facut simtita prezenta in lumea muzicii internationale datorita amestecului inedit dintre genurile pop, R&B, soul si electronic. Materialul din 2014, „My Everything", a fost nominalizat la Grammy, categoria Best Pop Vocal Album, obtinand 6 discuri de platina pentru single-urile „Problem" si „Bang Bang". De la materialul precedent, "Dangerous Woman", lansat in 2016, Ariana a fost in turneul de promovare cu acelasi nume – „Dangerous Woman Tour", care a bifat peste 85 de locuri din intreaga lume.

Single-ul „No Tears Left To Cry", lansat de artista in luna aprilie, a debutat pe locul 1 in topurile iTunes din 88 de tari, deschizand noi drumuri pentru albumul „Sweetener", a carui lansare a facut furori in peisajul muzical international.

Albumul poate fi ascultat/descarcat aici: https://umusic.lnk.to/SweetenerPR
Un produs Blogger.