Tot ce trebuie să știi dacă mergi la Summer Well Festival 2018


Summer Well 2018 își va deschide porțile pe Domeniul Știrbey în weekendul 10 - 12 august. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, organizatorii au transmis programul pe ore al concertelor, precum și alte informații utile privind zona de camping și regulile de acces.

Informații generale:

Porțile festivalului se deschid la ora 18:00, vineri, 10 august și de la ora 12:00, sâmbătă, 11 august și duminică, 12 august.

Brățara de festival trebuie să fie păstrată intactă și purtată în orice moment.
Toți participanții sunt perchizitionați la intrare. În caz de refuz, nu le este permis accesul la festival.

Toate vârstele sunt binevenite. Copiii cu vârste sub 12 ani au intrare liberă însoțiți de un părinte/tutore cu bilet (1 adult poate intra gratuit cu 1 copil).

Programul pe zile și ore la Summer Well Festival 2018:

Vineri, 10 august:

18:00 Deschiderea porților
21:30 Bucharest Symphony Orchestra
23:00 RHYE

Sâmbătă, 11 august:

12:00 Deschiderea porților
Main Stage:
17:45 Tom Grennan
18:45 Oscar and the Wolf
20:15 Cigarettes After Sex
22:00 Kodaline
23:45 Justice
Red Bull Music Stage:
21:30 Tsar B
22:45 Lady Leshurr
After Party: 
00:30 Logan Fisher (Londra, UK),. Bogman TCFC

Duminică, 12 august:

12:00 Deschiderea porților
Main Stage:
17:15 Isaac Gracie
18:45 HMLTD
20:15 Sofi Tukker
22:00 The Kooks
23:45 Bastille
Red Bull Music Stage:
20:00 Culese din Cartier prezintă #totsatu: Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Drații Grime, Fantome, Basska, Celula de Criză, Hanu cu Bragă

Reguli de acces la Summer Well 2018:
Obiecte permise pe teritoriul festivalului:

Cărucioare de copii
Ghiozdane (de marimea unui A4)
Aparate foto/video compacte;
Balsam de buze
Țigări și brichete
Dopuri de urechi
Picături de ochi
Gumă de mestecat
Gel antibacterian pentru mâini și șervetele umede
Pălării
Telefoane mobile și încărcătoare
Borsete, genți și poșete
Pături și prosoape mici
Creme pentru protecție solară
Ochelari

Obiecte interzise pe teritoriul festivalului:

Spray cu aerosoli, spray țănțari, spray paralizant
Parfumuri
Goarne sau vuvuzele
Echipamente de înregistrare audio/video profesionale / Lentile foto detașabile / GoPros
Biciclete, role, scutere, skateboard-uri
Scaune și lăzi frigorifice
Lanțuri
Drone sau jucării controlate prin telecomandă
Droguri și / sau substanțe narcotice
Artificii și articole pirotehnice
Steaguri / Flyere, mostre, giveaway-uri și produse promotionale
Hoverboards sau Segways
Instrumente muzicale / Lampioane sau zmeie
Arme, muniție, cuțite sau obiecte contondente / Lasere
Sticle, mâncare sau băuturi
Animale, animale de pluș
Selfie Sticks sau trepiede
Markere
Corturi și saci de dormit, cu excepția celor care au bilet de CAMPING
Arme de jucărie, pistoale cu apă sau praștii
Umbrele
Camere Video

*Este interzisă intrarea cu mașina în zona festivalului fără un permis de mașină eliberat de organizator.

*Sunt strict interzise orice manifestări sau mesaje cu caracter discriminatoriu, imoral sau ofensator.

*Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

*Consumul de droguri este ilegal şi strict interzis și va fi pedepsit conform legilor în vigoare.

*Înotul în lacul din incinta festivalului este interzis și extrem de periculos.

*În incinta festivalului este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate fără acordul scris al Organizatorului.

Mâncare și băuturi:

În timpul evenimentului, produsele și serviciile sunt disponibile în locuri special amenajate (bar, food court).

Participanții se angajează să folosească ca modalități de plată pentru achiziționarea acestora doar metodele și instrumentele de plată acceptate de organizatori și partenerii acestora. Ca regulă generală, plata serviciilor și produselor în incinta evenimentului se va face cu carduri speciale.

Tipuri de bilete pentru festival:

Abonament pentru două zile
 asigură accesul participanților la festival pe 10 august, la Night Picnic, între orele 18:00 - 02:00 și pe 11 si 12 august, între orele 12:00 - 05:00

Bilet pe o zi
asigură accesul la Night Picnic, pe 11 august, între 18:00 - 02:00, și la una dintre zilele de festival, sâmbătă 11 august, sau duminică, 12 august, între orele 12:00 - 05:00.

Night Picnic
*Biletele pot fi cumpărate online până pe 12 august

*Pe 10, 11 și 12 august vor fi disponibile și la intrarea în festival.

*Este strict interzisă revânzarea sau cumpărarea biletelor sau a invitațiilor. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul în zona festivalului a persoanelor care desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile sau biletele aflate în posesia acestora.

*Este strict interzisă publicarea pe rețele sociale sau pe site-uri a seriei unice a biletului, precum și vânzarea biletelor.

Validarea biletelor (indiferent de tip):

În momentul validării biletului (indiferent de tip), participantul primește o brățară intactă care îi asigură intrarea în spațiul festivalului. După scanarea biletului, participantul trebuie să păstreze brățara la mână în ambele zile de festival.

Pierderea, avarierea sau distrugerea brățării este responsabilitatea exclusivă a participantului. În cazul avarierii sau pierderii, brățara nu mai oferă participantului niciun drept nou, acesta fiind obligat să achiziționeze un nou bilet.

Orgnizatorul își rezerva dreptul de a însoți în afară perimetrului festivalului persoanele care nu poartă brățară la mână.

Accesul la eveniment (copii, minori, adulți):

Intrarea se va face doar prin zonele special amenajate pe baza biletului ce trebuie schimbat în brățară de acces. Toți participanții la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate.
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți. Părintele însoțitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său și al copilului la festival. Un părinte poate însoți un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul acestuia și doar al unui copil sub 12 ani).

Accesul persoanelor cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani este permis dacă au un bilet valid și sunt însoțiți de unul dintre părinți.

Toți minorii trebuie să aibă asupra lor o copie după certificatul de naștere sau un act de identitate și declarația de angajament - semnată și completată de un părinte sau un tutore al minorului. Descarcă de aici declarația de angajament pentru minorii cu vârsta între 12 și 16 ani și de aici declarația de angajament pentru minorii cu vârsta între 16 și 18 ani.

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la următoarele:

Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vătămare sau de prejudicii materiale, nu își asumă nici o răspundere.

Pentru zonele de joacă, distracție și sport și alte asemenea zone cu risc de accidentare de pe teritoriul festivalului, participanții se vor asigura că dețin condiția fizică și psihică pentru participare.

Dreptul de a filma și a face poze:

Atât pe perioada festivalului, cât și după terminarea acestuia, organizatorul, partenerii Organizatorului și presa acreditată sau orice altă persoană fizică sau juridica care are acordul expres al Organizatorului au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul.

Participanții iau la cunoştință că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale (foto sau video), fără a putea emite pretenții asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale, indiferent de modul în care vor fi folosite.

Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. YouTube) și de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul. Mai mult decat atât, Organizatorul este indreptatit inclusiv sa le retransmita, fara niciun acord prealabil, sa le comunice public să le afișeze în orice mod consideră de cuviință.

Camping la Summer Well 2018:
Acces în Zona de Camping:

Pentru accesul în zona de camping, fiecare persoană trebuie să prezinte atât propriul bilet la festival, cât și biletul de camping.

Fiecare persoană care dorește accesul în zona de camping va trebui să își achiziționeze propriul bilet de camping. Pentru cei care campează în grup, fiecare persoană va trebui să aibă propriul bilet. Biletele de camping nu se pot împărți.

La sosirea în zona de camping vei primi o brățară. Biletul de camping va fi scanat. Această brățară îți va garanta un loc doar în acea zonă de camping. Aceasta arată și numărul maxim de locuri în acea zonă. Brățara trebuie păstrată în permanență, până luni, 14 august, ora 12:00.

Persoanele care au acces în zona de camping pot ieși și intra oricând, doar dacă își păstrează brățara pe mână.

În zona de camping este interzis accesul oricărui tip de vehicul și accesul persoanelor care nu au achiziționat un bilet de camping sau care nu au o brățară.

Participanții trebuie să vină cu un cort corespunzător numărului de persoane care vor dormi în acesta. Nu este permis accesul cu un cort pentru mai multe persoane față de câte persoane vor dormi în acesta. Organizatorul își rezervă dreptul să nu accepte anumite tipuri de corturi.

Campingul Summer Well se deschide vineri, 10 august 2018, ora 12:00 și se închide luni, 13 august 2018, ora 12:00.

Toți participanții din camping trebuie să aibă minimum 18 ani și să prezinte un act de identitate valid.

Minorii trebuie să fie însoțiți de un părinte sau de un tutore legal sau trebuie să aibă la ei o "Declarație de angajament" semnată de un părinte sau tutore legal.
Siguranța în zona de camping:

Corturile vor fi amplasate în zonele special desemnate.
Fiecare zonă de camping este împărțită în două zone, acestea fiind marcate cu panglici fluorescente.

Corturile trebuie amplasate pe zonele desemnate. Între zone au fost organizate căi de acces/evacuare în caz de incendiu. Aceste zone trebuie să fie libere în permanență. Corturile amplasate în această zonă vor fi înlăturate de personalul zonei de camping.

Nu este permisă amplasarea corturilor pe străzi, în zona de dușuri, în restaurant, în zona de toalete sau în zona de acces.
Pentru a păstra zona de camping curată, fiecare persoană va primi un sac de gunoi la sosire. Vă rugăm să lăsați sacul (plin), atunci când plecați, în zona desemnată.

PERMISE în zona de camping:

Fumatul
Rucsacuri și bagaje
Alimente și conserve ambalate
Apă în recipient de plastic închis
Steaguri și selfie sticks
Haine de ploaie
Echipamente foto și video
Medicamente
Insulină (cu rețetă)

NU SUNT PERMISE în zona de camping:

Participanțiilor nu le este permis accesul cu băuturi alcoolice
Corturi de dimensiuni excesive
Obiecte ascuțite, arme
Containere din sticlă cu excepția: medicamentelor, deodorantelor, produselor de machiaj și parfumurilor
Drone, jucării controlate prin telecomandă și articole sportive
Droguri și / sau substanțe narcotice. Dacă asupra unui participant sunt găsite substanțe sau obiecte ilegale, acesta va fi predat autorităților
Arzătoare cu gaz, instalțiile sau alte substanțe inflamabile sunt interzise la ordinul Pompierilor
Generatoarele de curent îi deranjează pe cei care încearcă să doarmă și reprezintă un pericol. Lăsați-le acasă deoarece nu este permis accesul cu acestea în zona de camping.
Torțe, candele, aragaze, grătare și grătare cu cărbuni, cuptoare și orice alte surse de foc: focul este periculos, în special într-o zonă cu atât de multe corturi alăturate. Este strict interzisă aprinderea focului. Acest lucru este valabil și pentru zona de festival.
Animale de companie, cu excepția câinlor pentru persoane cu dizabilități.
Umbrele, umbrele pliabile
Mobilier de grădină
Biciclete și skateboard-uri
Graffiti
Echipamente muzicale: cu riscul confiscării! Vă rugăm păstrați liniștea. Unele persoane doresc să doarmă mai mult.

Obiecte pierdute:

Obiectele pierdute și găsite trebuie aduse la Garderobă (ce va fi marcata pe harta festivalului din aplicația de mobil).
Proprietarii le pot recupera după ce urmează procedura de identificare a persoanei a obiectului pierdut.

După festival, organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de 15 zile.

Primul Ajutor:

Pe teritoriul festivalului există zone de prim ajutor, în cazul în care este necesar.- marcate pe harta festivalului din aplicatia de mobil.
Ambulanțele Smurd / Crucea Roșie sunt în permanență prezente. Ai nevoie de prim ajutor? Sună la 112.

Securitate:

Pe teritoriul festivalului, organizatorul asigură securitatea printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanții sunt obligați să respecte agenții de securitate, să colaboreze cu aceştia şi sa le respecte instrucțiunile în caz de urgență.

În caz de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfășoară evenimentul.

Toți participanții în zona de camping vor trebui să se supună verificărilor corporale și a bagajelor, ori de câte ori vor intra în zona de camping. Obiectele confiscate nu vor putea fi recuperate ulterior. Participanții au dreptul de a lăsa aceste obiecte în mașină.

Sfaturi pentru evitarea furturilor: lasă-ți obiectele de valoare acasă. Întreaga zonă de camping va fi păzită de către agenți de securitate, însă nu este recomandat să îți lași obiecte de valoare în cort, nesupravegheate. Niciunul dintre organizatori (supervizorii zonei de camping, organizatorul festivalului, autoritățile locale) nu pot fi răspunzători pentru bunuri pierdute sau furate. Dacă decizi să îți iei cu tine lucruri de valoare, le poți păstra în zona de dulapuri lângă intrarea în incintă.

Deteriorarea zonei de camping, a toaletelor, dușurilor, piscinei, corpurilor de iluminat, restaurantului sau a oricărui alt obiect va fi pedepsit, iar persoane responsabilă va trebui să plătească valoarea pagubei.

Activități comerciale:

Distribuirea de materiale în scopuri de publicitate este interzisă în zona de camping sau în zona de acces.
Este interzis traficul de droguri, vânzarea de mâncare sau băutură, bilete etc.
Este interzisă împărțirea de flyere și orice alte materiale publicitare.

Forță Majoră:

În caz de război, revoltă, atac terorist, demonstrații, embargo economic,accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundație, scurtcircuit major, epidemii, rezoluții oficiale sau alte cazuri ce nu pot fi prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de Participant, niciuna dintre părți nu este obligată să respecte obligațiile din prezentul Regulament.

Sancțiuni:

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta festivalului, total sau parțial, sau de a invita participantul să părăsească incinta festivalului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.
Un produs Blogger.