Cher revine în atenția publicului cântând o piesă clasică ABBA la Ellen - VIDEO


La 5 ani de la ultimul ei album de studio, Cher revine în atenția publicului neschimbată, afișând tonusul unei adolescente. Artista a interpretat la Ellen o cunoscută piesă ABBA, care se regăsește și pe cel mai recent album al ei, ”Dancing Queen”.

La 72 de ani, Cher se simte mai tânără ca niciodată. Artista va lansa luna aceasta cel de-al 26-lea album de studio, ”Dancing Queen”, un material ce conține exclusiv cover-uri după hituri ABBA.

Albumul a fost înregistrat ca parte a implicării sale în musical-ul ”Mamma Mia! Here We Go Again”. Cher joacă în această peliculă rolul mamei Donnei, personajul interpretat de Meryl Streep.

"Nu a fost ceva serios inițial (cu referire la albumul ”Dancing Queen”), dar apoi, după ce am făcut-o, m-am simțit mândră. Și eu nu sunt o fană Cher. Chiar nu sunt. Cel puțin nu un fan înrăit", a mărturisit Cher în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Încercând să înțeleagă de ce Cher nu este un fan Cher, Ellen a rugat-o să-și justifice afirmația.

Nu vreau să mă aud, nu vreau să mă văd. Nu vreau să-mi aud vocea”, a declarat artista.

Cher a povestit în cadrul interviului și motivul pentru care a acceptat să joace în filmul ”Mamma Mia!” și să înregistreze albumul cu cover-uri.

Un tip care mi-a fost agent, iar acum e CEO la Universal și mi-e și prieten, m-a sunat și mi-a spus: <>. Și mi-a închis.

Pentru că a avut încredere în el, dar și pentru că i-a fost puțin frică să-l refuze, Cher a acceptat propunerea, fără a cunoaște exact detaliile. Decizia s-a dovedit a fi de bun augur, filmul ”Mamma Mia! Here We Go Again” având încasări de peste 400 de milioane de dolari.

În încheierea interviului cu Ellen, Cher a interpretat o piesă de pe albumul ”Dancing Queen”, prestația sa fiind întâmpinată de ropote de aplauze.

SURSA POZA: GETTYIMAGES

Un produs Blogger.