Concert Tom Odell la Arenele Romane


Britanicul a fost descoperit de Lily Allen, care spunea in 2012 ca acesta are o energie care ii aminteste de David Bowie. EP-ul "Songs from Another Love", a fost lansat in acelasi an iar piesa "Another Love" a ajuns rapid in fruntea topurilor muzicale. In acelasi timp, piesa a cucerit inimile a milioane de fani, astfel ca Tom Odell si-a construit un fanbase solid inca de la inceputul carierei. Albumul de debut "Long Way Down" a fost lansat pe 23 iunie 2013, fiind clasat pe primul loc in topurile din Marea Britanie. In octombrie, Tom Odell va lansa al treilea album de studio din cariera sa, "Jubilee Road". Prima piesa extrasa de pe viitorul material, "If You Wanna Love Somebody" a fost lansata pe 24 iunie iar videoclipul a depasit pragul de 1 milion de view-uri pe YouTube. 

Pana in prezent, tanarul artist britanic a urcat pe scena unor festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival sau Lowlands. Odell spune ca versurile pieselor sale sunt inspirate din incapacitatea sa de a mentine o relatie mai mult de 6 luni. 

"I find that I write much better songs when I'm being honest, and writing about things that happen to me. It can get a little weird though, when friends or girlfriends work out that a song is about them. But it's amazing what you can get away with it. Artistic licence, I think they call it."

Discografie:

"Long Way Down" - 23 iunie 2013
"Wrong Crowd" - 10 iunie 2016

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Libmag (Bd IC Bratianu 6), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- earlybird: 99 lei Acces General si 159 lei Golden Circle (in fata scenei) primele 200 de bilete din fiecare categorie
- presale: 119 lei Acces General si 189 lei Golden Circle (in fata scenei)
- in ziua concertului: 130 lei Acces General si 200 lei Golden Circle (in fata scenei)

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Se pun in vanzare doar 400 de bilete Golden Circle (in fata scenei)!

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla


Un produs Blogger.