Bon Jovi se va auzi live la București pe 21 iulie 2019, în Piața Constituției


La 8 ani de la primul concert în România, Bon Jovi revine la București cu un nou show de proporții. Formația va concerta în Piața Constituției pe 21 iulie 2019, la eveniment fiind așteptați peste 60.000 de spectatori. Biletele pentru concert pot fi achiziționate online, cele la prețuri promoționale fiind disponibile în stoc limitat.

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi revine anul viitor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA si al unui an colosal pentru formație, ce i-a văzut introduși în Rock and Roll Hall of Fame.

Bon Jovi se va auzi live la București pe 21 iulie 2019, în Piața Constituției, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în România.

"Aceste spectacole uriașe, zeci de mii de oameni adunați, toți într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil", a declarat zâmbind liderul formației, Jon Bon Jovi.

Trupa Bon Jovi va sosi la București în formula: Jon Bon Jovi (voce și chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bas), chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013, și coproducătorul John Shanks. Toți s-au regăsit pe scenă pentru un set muzical emoționant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame și, desigur, începutul unui an important pentru formație.

"Bon Jovi s-a reinventat. Ne-am dat refresh. Sunăm mai bine ca niciodată și ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne și făcându-ne fanii fericiti. Este timpul nostru, din nou", a conchis Jon Bon Jovi.

Acest nou turneu - "This House Is Not For Sale", ce va ajunge în 2019 și la București, pune puternic accentul pe muzica și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a adus trupei Bon Jovi un palmares impresionant de peste 130 de milioane de albume vândute. Turneul va demara la Moscova pe 31 mai și reunește 18 show-uri în 14 țări europene: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România.

Formația este pregătită cu o selectie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine" și "Livin 'On a Prayer".

Prețuri bilete la concertul Bon Jovi:

Biletele pentru concertul Bon Jovi s-au pus în vânzare luni, 29 octombrie, la ora 12.00 și sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri:

Acces General – 230 lei
Golden Circle – 380 lei
Diamond Circle – 600 lei
Tribuna VIP – 750 lei
Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

Bon Jovi, lider în topuri și în inimile fanilor de peste 30 de ani

Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983 de către solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torres. Stilul muzical al trupei a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock. Influența a venit din partea unor trupe de renume precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Helen, The Beatles sau The Animals. Trupa a dobândit recunoașterea la nivel internațional în 1986, cu albumul „Slippery When Wet”, egalat cu același succes în 1988 de cel de-al patrulea album, „New Jersey”.

Bon Jovi e una dintre cele mai bine vândute trupe din lume, cu 130 de milioane de discuri vândute global și cu un total de 2,700 de concerte în mai bine de 50 de țări. Trupa a fost introdusă în UK Music Hall of Fame în 2006 și i s-a oferit și Premiul de merit în 2004 la American Music Awards. În 2009, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au fost introduși în Songwriters Hall of Fame drept compozitori și colaboratori.

Discografia trupei conține 13 albume de studio, două compilații și două albume live. Succesul ultimului album - "This House Is Not For Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declarație sfidătoare (”This House Is Not For Sale”), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de către Jon Bon Jovi și colegii săi.

Un produs Blogger.