Netflix a platit 105 milioane $ pentru cei mai buni actori ai momentului



"The Irishman", noul film regizat de Martin Scorsese, se afla in perioada de postproductie si urmeaza sa fie lansat in cursul anului viiitor.

Pelicula este o biografie a lui Frank Sheeran, un sindicalist din SUA despre care s-a speculat ca ar fi responsabil pentru disparitia presedintelui, Jimmy Hoffa. Povestile vietilor celor doi nu sunt foarte bine cunoscute insa este stiut ca amandoi au avut activitati in afara legii si ca Sheeran a marturisit ca l-a omorat pe colegul sau de breasla.

Robert De Niro este cel care il va interpreta pe Frank Sheeran, pe cand Al Pacino ii va da viata lui Jimmy Hoffa.

Printre marile nume care vor mai juca in acest film se numara Anna Paquin, Joe Pesci, Ray Romano, Bobby Cannavale si Harvey Keital. Pentru a-i aduce pe toti laolalta, Netflix a platit nu mai putin de 150 milioane de dolari.

Majoritatea fiind cunoscuti pentru roluri din filme iconice cu gangsteri, este lesne de inteles ca sunt familializati cu genul lung-metrajului, ceea ce face ca asteptarile publicului sa fie foarte mari.

Data lansarii filmului, al carui scenariu a fost scris de Steven Zaillian, nu a fost inca publicata oficial, dar trailerul poate fi deja vizionat.
Un produs Blogger.