Fall in Love Festival va avea loc intre 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogosoia


FALL IN LOVE FESTIVAL isi va deschide portile in perioada 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogosoia, pentru a sarbatori trecerea de la ultima zi de vara la prima zi de toamna, intr-un decor de poveste, alaturi de unii dintre cei mai iubiti muzicieni ai momentului. La Fall in Love, festivalierii se vor putea indragosti de arhitectura, de cultura, de natura, de prieteni, de straini, de viata si de muzica plina de energie.

Pe durata celor doua zile ale evenimentului petrecute la minunatul domeniu Mogosoaia, participantii se vor bucura de artisti si Dj-i care vor urca pe scenele festivalului, dar si de o serie de activitati alternative, precum: instalatii de arta si multimedia, jocuri, photo cornere inedite, spatii de relaxare in natura, plimbari pe marginea lacului, picnic pe pajistile domeniului, plimbari si sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale si culinare.

Liam Gallagher, ex Oasis vine in premiera in Romania, la Fall in Love Festival
Legenda Oasis, Liam Gallagher (William John Paul pe numele sau intreg) va canta, pentru prima data in Romania, la Fall in Love Festival. Idol al multor generatii, Liam s-a facut remarcat pe scena muzicala internationala ca vocal al cunoscutei trupe britanice Oasis, una dintre cele mai de succes formatii ale anilor ‛90, o perioada dominata de proiecte muzicale Brit-pop. De-a lungul carierei sale, intre 1991 – 2000, Liam a fost parte din lansarea unora dintre cele mai intonate hit-uri, precum: „Wonderwall", „Supersonic" sau „Don't look back in anger", piese care au ramas zeci de zile in topurile muzicale din numeroase tari din intreaga lume si datorita carora au primit un numar impresionant de nominalizari venite din partea BRIT, MTV, Grammy sau New Musical Express. Albumul sau de debut, numit , „Settle", lansat tot in 2017 s-a dovedit un succes muzical si comercial, ajungand in primele pozitii ale UK Album Chart. Descris ca fiind un album in care atat versurile expresive, cat si vocea inconfundabila a lui Liam se intalnesc pentru a crea un efect extraordinar. „As You Were" este un album care dovedeste ca jumatatea ex-Oasis este la fel de inspirata si talentata ca intotdeauna. Pe langa carisma si energia marca „bad boy", Liam isi va delecta fanii cu piese de pe noul album, precum „Wall of Glass", „For what it's Worth" sau „Paper Crown", dar si cu alte surprize din repertoriul Oasis.

Disclosure, una dintre revelatiile scenei internationale de muzica electronica, sunt un duo fondat in 2010 de fratii Lawrence (Guy si Howard). Albumul lor de debut, „Settle", aparut tot in 2013, a fost un succes comercial, debutand pe primul loc in topul albumelor din Marea Britanie, fiind prezent in multe alte topuri europene si din Australia si obtinand un rating de patru stele de la ziarul The Guardian si un scor de 9.1 pe Pitchfork. Albumul a fost nominalizat pentru „Cel mai bun album Dance / Electronic" la premiile Grammy in 2014, fiind astfel unul dintre cele mai de succes albume de debut ale scenei muzicale engleze. Disclosure au reusit sa repete performanta cu al doilea album de studio – „Caracal", lansat in 2015, care a fost nominalizat, de asemenea, la premiile Grammy in 2016, consolidand pozitia duo-ului ca una dintre cele mai de succes formatii ale scenei electronice internationale.
Avand un nume „imprumutat" de la o echipa de fotbal din Africa de Sud (F.C. Kaiser Chiefs), formatia de indie rock Kaiser Chiefs a fost formata in 2013, in Marea Britanie. Inspirati, in principal, de muzica punk si new-wave a sfarsitului anilor ‛70 si ‛80, formatia a lansat pana acum sapte albume, un EP, o compilatie si numeroase single-uri, printre care se numara si cunoscutul hit „Ruby". In sase ani, formatia a lansat mai bine de 30 de single-uri, incluzand hit-ul „Ruby" si au urcat pe scena unora dintre cele mai mari concerte si festivaluri cum ar fi Hurricane, Southside, Rock Werchter, Pinkpop sau Terres Rouges.

Kovacs – al doilea artist care va concerta in premiera in Romania
Cantareata olandeza Kovacs, pe numele ei intreg Sharon Kovacs, este una dintre cele mai puternice voci de blues si soul ale scenei moderne. Cu vocea unei legende a blues-ului ascunsa sub look-ul ei distinct, cu capul ras si gluga „de urs", Sharon Kovacs reprezinta un fenomen misterios care si-a inceput ascensiunea in 2014 cu EP-ul intitulat „My Love", ce a devenit un hit european.

Șuie Paparude a scris un capitol important din istoria muzicii electronice de la noi. In ultimii 19 ani, Suie Paparude a ramas o prezenta constanta prin intermediul albumelor lansate si al unui stil care a evoluat constant, dar a pastrat, ca fir rosu, statement-ul initial. Suie Paparude a fost, de altfel, si prima trupa romaneasca de anvergura care a hotarat sa-si puna gratuit albumul la download pe site.

The Mono Jacks sunt un nume cunoscut al curentului alternative-indie rock din peisajul muzical romanesc. Istoria The Mono Jacks a inceput in 2008, cand Doru Trascau, liderul trupei AB4 a pus bazele acestui nou proiect.

Jurjak este unul dintre proiectele muzicale in ascensiune pe scena muzicala romaneasca, fondat de George Petrosel, fiul talentat al cunoscutului tobosar Edi Petrosel (Holograf).

FiRMA este una dintre trupele-icon ale rockului alternativ romanesc, aparuta in 2001. Albumul de debut („La orbire", 2003) a spart toate tiparele la vremea lui, cu influente jazz, blues, funk si trip-hop mulate pe sound-ul alternative rock si cu videoclipuri ce au ramas in memoria unei generatii, Firma a captivat intotdeauna prin atentia fata de detalii dovedita de output-ul lor artistic. Firma se afla intr-un continuu puseu creativ, energia proaspata a grupului de muzicieni este cristalizata astfel in materialele de studio deja lansate sau aflat in pregatire.

Abonamentele, acces general, pentru Fall in Love Festival 2019 s-au pus in vanzare la pretul de 129 lei + taxe/ buc. pe www.bilete.ro si in reteaua nationala Bilete.ro.

Un produs Blogger.