6 piese lansate de Cat Music în top 10 Media Forest

3 Sud Est, JO, Cabron, Lidia Buble si Smiley sunt doar câțiva dintre cei mai iubiți artiști ai label-ului Cat Music care au cucerit topurile muzicale de-a lungul timpului. 
Andrei Didas | 06 martie 2019
Potrivit platformei Media Forest, 6 piese lansate de către casa de discuri sunt prezente în top 10 al celor mai difuzate single-uri.
   
Lansat în urmă cu o luna, cel mai recent single 3 Sud Est, „Focul" se clasează pe poziția 3 cu 109 difuzări, urmat de Juan Magan feat. Hyenas, Mohombi și Yasiris, cu piesa „Claro Que Si" pe locul 6, cu 93 de play-uri și 1.000.000 stream-uri pe platformele de specialitate în prima lună. Pe locul 7, JO și Cabron au generat 91 de difuzări cu piesa „Cu inima" conform Media Forest și peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube. Iova și Paul Damixie ocupă poziția a opta cu „Down On My Knees", single ce a ajuns în mai puțin de o zi de la lansare pe locul 33 pe iTunes în Top 200 Tracks Romania all genres chart.
   
Pe locul 9 în topul celor mai difuzate piese se clasează Lidia Buble cu „Tu", single ce a adunat peste 13 milioane de view-uri pe YouTube, iar Sore și Smiley se poziționează pe locul 10 cu cel mai recent feat al lor, „Jumătate", lansat în urmă cu două săptămâni.
   
Cat Music este cea mai mare casă de discuri din România, ce are în portofoliu artiști precum Smiley, Feli, Ruby, What's UP, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Mandinga, DJ Sava, JO, Noaptea Târziu, Ilinca Băcilă, Bella Santiago, Kamelia, Monoir, Olga Verbitchi și Voltaj.

Un produs Blogger.