Cu mult calm, Daddy Yankee ia cu asalt toate clasamentele muzicale

La doar șapte săptămâni după ce a fost lansată, piesa „Con Calma", a lui Daddy Yankee feat. Snow, scrie istorie și își revendică titlul de hit internațional.
Andrei Didas, 27 martie 2019
„Con Calma" este acum #1 în clasamentele globale Spotify. În România, hit-ul lui Daddy Yankee ocupă poziția a treia în topul săptămânal Spotify, imediat după „Sucker" de la Jonas Brothers (#2) și „7 Rings" de la Ariana Grande (#1), pe când în clasamentul Viral 50, „Con Calma" ocupă poziția a doua. Pe Apple Music, în clasamentul Top Romania 100, piesa lui Daddy Yankee ocupă locul al treilea.

Printre performanțele atinse de „Con Calma", o piesă cu influențe dancehall si reggaetón, se numără și ocuparea primei poziții în Billboard's Latin Airplay (pentru trei săptămâni la rând) și dominarea clasamentelor Latin Digital Songs. 
Hit-ul semnat Daddy Yankee este a devenit și cea mai ascultată piesă de pe platforma Deezer (#3 în în țara noastră) și este pentru a treia săptămână cel mai vizionat clip de pe YouTube.  Vezi videoclipul piesei „Con Calma" aici.

În acest moment, „Con Calma" este #1 în clasamentul Billboard Latin Airplay Songs și ocupă prima pozițite în topul pieselor internaționale în Monitor Latino.
Prestația din cadrul „Late Late Show" i-a adus lui Daddy Yankee multe laude, devenind singurul interpret, vorbitor de limbă spaniolă, care susținut un moment în emisiunea lui James Corden.
„Daddy Yankee a reușit să recreeze atmosfera cluburilor de noapte pe scena The Late Late Show prin interpretarea vibrantă a single-ului ." – Rolling Stone Magazine
Originar din Puerto Rico, Daddy Yankee reprezintă unul dintre cele mai sonore și ușor recognoscibile nume din industria muzicală. A fost numit unul dintre cei mai influenți hispanici din lume de către CNN și Time Magazine. Daddy Yankee a vândut peste 17 milioane de albume și deține un număr impresionant de fani pe rețelele de socializare – peste 60 de milioane. Este considerat „Regele Reggaeton-ului" și un etalon muzical global, luând în considerare și succesul fulminant înregistrat de „Despacito", care a fost desemnat cel mai ascultat cântec din toate timpurile.

Un produs Blogger.