Campania „SHOW YOU CAN” și-a desemnat câștigătorii

Câștigătoarea campaniei „SHOW YOU CAN”, Dora Baias împreună cu ceilalți 4 finaliști ai competiției, Nicoleta Trif, Andreea Frățilă, Antonio Rob și Gabriel Vainagi se află în acest zile într-un internship la Parlamentul European. 

Andrei Didas, 05 aprilie
Aceștia participă timp de 5 zile la conferințe și workshop-uri tematice despre reciclare și colectare selectivă a deșeurilor și vor vizita organizația “Zero Waste” Europe. Proiectele celor cinci tineri au fost alese dintr-un număr de 83 de propuneri care au fost depuse pentru această campanie inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD și de Ursus Breweries. 

Proiectul câștigător propus de Dora Baias va fi realizat de către UNTOLD cu o finanțare de 10.000 de euro, urmând să fie expus în perimetrul festivalului, timp de 4 zile. În plus, câștigătoarea competiției are asigurate transportul, cazarea și accesul pentru cea de-a 5 ediție a festivalului UNTOLD.

Campania „SHOW YOU CAN” este rezultatul angajamentului anunțat de UNTOLD în Parlamentul European, la Bruxelles, în iunie 2018, ce vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective. Această campanie completează șirul de acțiuni începute de UNTOLD și partenerii săi, cu privire la conștientizarea importanței reciclării și a impactului asupra mediului înconjurător.

Inițiativa UNTOLD e cu atât mai importantă cu cât în aceste zile Parlamentul European a aprobat legea care prevede interzicerea obiectelor de unică folosință din plastic, măsură care va intra în vigoare din anul 2021.
Un produs Blogger.