Reacția organizatorilor Neversea dupa ce imagini de la festival au aparut in maneaua pro PSD cantata de Guta



Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat, luni, ca nu este pentru prima oara cand imagini din cadrul festivalul sunt folosite fara acordul organizatorilor.
Andrei Didas, 13 mai
 UPDATE: Maneaua lui Nicolae Guţă dedicată Partidului Social Democrat şi conducătorului Liviu Dragnea a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea dreptului de autor, organizatorii Neversea fiind cei care au luat măsuri după ce imagini de la festival apăreau în clip fără ca ei să-şi fi dat acordul.

Organizatorii Festivalului Neversea au reactionat, luni, dupa ce in videoclipul piesei lui Nicolae Guta, "Victorie PSD", apar imagini de la evenimentul muzical de la Constanta, spunand ca au luat masurile care se impun pentru protejarea exploatarii imaginii in moduri care nu au fost agreate, precizand ca sunt departe de orice implicare in campanii electorale.

"Din pacate, nu este prima data cand brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fara acordul nostru. Si in situatia de fata, ca in toate situatiile similare, am luat deja masurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii in moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzica de anvergura europeana. Artisti foarte cunoscuti din lume urca pe scene la concerte. Asadar, suntem departe de orice implicare in campanii electorale, insa ii incurajam pe toti europenii sa isi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!", a afirmat Edy Chereji.
Foto: Edy Chereji, Director de comunicare al Festivalului Neversea
Interpretul de manele Nicolae Guta a lansat piesa "Victorie PSD". Guta se autointituleaza "Magnificul" si dedica melodia "celui mai tare partid posibil", PSD. In unele secvente apare si un steag care pare a avea culorile drapelului Federatiei Ruse, rosu, albastru, alb.

De asemenea, in clip sunt si imagini de la editiile trecute ale Festivalul Neversea.

Festivalul Neversea are loc intre 4 si 7 iulie pe o plaja din Constanta.

Un produs Blogger.