Ellie Goulding lansează videoclipul piesei „Hate Me", feat. Juice WRLD



Ellie Goulding a luat pe toată lumea prin surprindere când a lansat piesa „Hate Me", feat. Juice WRLD. Acum, cei doi artişti premiaţi de-a lungul timpului cu discuri de platină lansează clipul track-ului.
Andrei Didas, 19 iulie
Regizat de către Saam Farahmand, videoclipul „Hate Me" aduce în prim plan, într-o manieră întunecată finalul unei relaţii de iubire şi nu oricum, ce se întâmplă la final şi cum reacţionează îndrăgostiţii în Social Media. Printre altele, în clip îl putem remarca pe Juice WRLD înconjurat de fum, iar pe Ellie în ţinute spectaculoase.
În doar 2 săptămâni de când a fost lansat, single-ul a depăşit 26 milioane de stream-uri.

Ellie a depăşit recent 10 milioane de abonaţi pe YouTube şi 5 miliarde stream-uri la nivel global. Ellie se numără printre cei 8 artişti britanici care ating pragul acesta, dintre care menţionăm pe Sam Smith, Adele, Coldplay etc.

Goulding a fost prezentă luna aceasta pe scena Capital FM Summertime Ball pe stadionul Wembley, unde a interpretat live single-urile Sixteen şi Close To Me, pe lângă deja celebrele piese „I Need Your Love" sau „On My Mind".

Ellie Goulding a adunat de-a lungul carierei albume care au ajuns pe primul loc in chart-uri, trofee Brit Awards, peste 15 milioane de albume vandute, 13 miliarde de streamuri, dar si multe alte reusite.  

Track-ul „Love Me Like You Do" a stabilit un record ca cel mai ascultat single, într-o săptămână, la nivel mondial.

Pe lângă muzica, Ellie continuă să fie ambasador global al mediului, alături de UN, şi este implicată în multe proiecte filantropice, precum „The Marylebone Project" sau strângere de fonduri pentru „Streets Of London".

Juice WRLD este una dintre senzaţiile audio-vizuale ale ultimilor ani. În 2018 a lansat albumul de debut „Goodbye and Good Riddance, care a stat 50 de săptămâni în top Billboard 200.

Single-ul „Lucid Dreams", inclus pe album, este certificat de 5 ori cu platină de către RIAA şi a adunat peste 1 miliard de stream-uri. Juice a fost alături de Nicki Minaj în cadrul turneului ei european, a urcat pe scena de la Coachella pentru prima oară şi a fost desemnat Top New Artist în cadrul Billboard Music Awards.

Un produs Blogger.