We Love Retro revine la Cluj-Napoca. Vezi ce artiști vor urca pe scenă


Pe scena "We Love Retro" vor urca la a 6 a ediție, 7 artiști care au revoluționat scena retro precum: Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project.
Andrei Didas, 28 septembrie
Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap cu megahitul “Gangsta’s paradise”, piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în topul Billboard în 1995. În 2019, pe 23 noiembrie, Coolio vine la Cluj Napoca în cadrul We Love Retro, biggest retro party in Romania.

Culture Beat este trupa de eurodance formată în 1989 și cunoscută datorită hit-urilor “Got to Get It” și “Mr Vain”.

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye Joe”, “Wish you were here” “Hold Me for a While” și “The Chase” pregătește pentru We Love Retro Cluj Napoca un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit.

C Block, legendarii rapperi ce au adus cultura hip-hopului american în Europa unde hit-ul “Shake that Azz” a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum “So Strung Out”, “Ashley’s Roachclip” și “Time is Ticking Away”.

Down Low, trupă de hip hop formată în 1995 și cunoscută pentru hit-urile ” Johnny B.”, “So Long Goodbye”, “Vision of Life” și “Once Upon A Time” vine la Cluj Napoca pentru un show incendiar.

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more”, “Find Another Way”, Impossible” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca.  Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor  90, vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 23 noiembrie la Sala Polivalentă.

E-rotic este duo-ul ce reprezintă cel mai bine atmosfera de pe ringurile de dans din anii 90. Sunt cunoscuți pentru hit-uri “Max don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed”, “Willy use a Billy…Boy” și “Sex on the phone”. Piesele lor au ajuns rapid după lansare numărul 1 atât în topurile muzicale din Europa, cât și în topurile din America de Sud și Japonia.

Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 20, iar evenimentul va începe la ora 21.

Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt vor primi bilet cu titlu gratuit pentru eveniment, în limita a 15 locuri.
În cadrul evenimentului vor fi organizate zone de bar, iar achiziționarea produselor se va putea face pe baza de tokene.


We Love Retro este cel mai mare eveniment din Romania dedicat muzicii Retro, un eveniment care vine in fiecare an cu unii dintre cei mai iubiti artisti ai anilor ’80 -’90 -’00.
We Love Retro, aduce in fiecare editie in prim plan artisti care au definit muzica anilor 80’-’90-’00 si care conduc la dorinta de retraire a anilor animati de disco ball-uri si casetofoane.
Un produs Blogger.