SAGA Music Festival anunta valul 2 de artisti confirmati



ALDA si Insomniac, doi dintre liderii mondiali ai scenei electronic dance music, alaturi de organizatorul local The Mission, anunta un nou val de artisti confirmati la SAGA Festival: Alan Walker, Sam Feldt (Live), Sigala si Tiësto. Acestia continua seria confirmarilor anuntate recent: Disclosure, Don Diablo, Faithless DJ set, Marshmello (singurul sau show din Romania) si Meduza, cu care fanii se vor intalni pe 5-7 iunie 2020 la SAGA Festival, primul festival de muzica electronica de mare amploare din Bucuresti.

Prima categorie de abonamente la pret special este deja sold-out, in prezent fiind disponibil un nou presale cu abonamente individuale pentru cele trei zile de festival la pretul de numai 199 lei + taxe (42 euro) pe Bilete.ro.

Superstarul international Tiësto vine la SAGA Festival pentru a sustine singurul sau show din Romania din vara lui 2020. Fiind deja de multa vreme un punct de referinta al industriei muzicale internationale, artist si producator premiat cu numeroase discuri de platina, de aur si cu premii Grammy, Tiësto este un muzician cu o cariera fulminanta, sub semnul caruia stau cateva momente de cotitura ale scenei dance music internationale.

Sam Feldt, unul dintre cei mai iubiti artisti ai scenei internationale, vine la SAGA Festival pentru a completa seria show-urilor de exceptie dedicate pasionatilor de muzica si de distractie. Dupa ce a impresionat multimile celor mai mari festivaluri din lume cu concertele sale ce debordeaza de o energie electrizanta si antreneaza publicul pe ritmuri upbeat sustinute de trompete, tobe si de un band cu vibe-uri bune, Sam Feldt aduce la SAGA Festival o experienta artistica ce promite sa fie cu adevarat memorabila.

Sigala, maestru pop-dance britanic ale carui mixuri au ajuns in Top 10 UK Single Charts, inclusiv single-ul sau de debut „Easy Love", vine in premiera in Romania la SAGA Festival, aducand petrecaretilor unele dintre cele mai iubite hit-uri radio pe care le-a lansat. 

SAGA Festival va avea loc pe 5-7 iunie 2020 si va aduce pasionatilor de festivaluri si de concerte o experienta muzicala absoluta: peste 150 de artisti, 5 scene care vor gazdui show-uri din mai multe genuri muzicale, sustinute de-a lungul a 3 zile de concerte si de distractie!
Un produs Blogger.