5 greseli fatale facute de femei intr-o relatie

Ii faci mereu pe plac si esti mereu de acord cu el, chiar daca tu esti de alta parere? Poti sa il uiti. Iata 5 greseli pe care ar trebui sa le eviti daca vrei o relatie stabila.


Cand vine vorba de o relatie stabila, nu ajunge doar sa-l satisfaci in pat si sa-i faci mancarea lui preferata pentru cina, iar majoritatea femeilor din ziua de azi confunda afirmatia "Imi pasa!" cu sufocarea partenerului de viata. Iata unde gresesc ele fara sa realizeze asta: 

1) Ii "dedici" 24h/7 numai lui
Cand intri intr-o relatie, nu iti uita prietenii, familia si activitatile tale obisnuite doar pentru ca "esti intr-o relatie". Ramai la pasiunile tale si la ceea ce-ti place tie, nu iti mula personalitatea dupa el. Devine enervant si se ajunge la o rutina plictisitoare.

2) Iti ceri mereu scuze, fie ca e vina ta sau nu
Nu-ti mai cere scuze de fiecare daca cand vrei sa iesi in oras cu prietenele tale in loc sa stai cu el si amicii lui cand se uita la meci sau cand ai varsat din greseala paharul cu vin pe masa. Sunt nimicuri si intelegerea si respectul intr-o relatie nu fac niciodata o femeie sa isi ceara scuze pentru orice lucru neinsemnat. Prin asta nu arati decat ca esti slaba.

3) Il pui pe el mai presus de tine
Cand lui ii merge prost, esti dispusa sa intorci muntii din loc, iar cand tie iti merge prost, iti ignori starea si te axezi pe a lui. Nevoile tale sunt la fel de importante ca si ale lui.


4) Ti-ai pierdut increderea in tine
Mereu cand iesi la cumparaturi sau ai de facut o decizie ce tine de tine, ii ceri lui parerea. Daca-i place, daca e de acord, daca nu il deranjeaza. Da, este bine sa comunici cu partenerul de viata, dar nu este bine sa-ti pierzi increderea in tine si te raportezi doar la ceea ce-ti spune el sa faci. 

5) Ai nevoie de un barbat sa te faca fericita
NU AI NEVOIE de NIMENI ca sa fii fericita. Fericirea ne-o facem noi, iar daca ajungem sa depindem de altii, nu vom cunoaste niciodata adevarata fericire. Barbatii vin si pleaca si chiar daca intr-o zi iti vei intalni barbatul alaturi de care vrei sa-ti petreci restul vietii, nu te lasa injosita si nu-i da impresia ca e mai bun decat tine. Sunteti egali.
Un produs Blogger.