Monica Sannino si-a cunoscut mama (video)


Va spuneam zilele trecute despre Monica Sannino, tanara care a venit la X Factor mai mult pentru a-si gasi mama, pentru a-i spune "Te iubesc". 

In cele din urma, echipa X Factor a gasit-o pe mama biologica a tinerei. Intalnirea emotionanta a avut loc in cadrul emisiunii "Acces Direct". 

Bolnavă de cancer şi cu grave afecţiuni la inimă şi rinichi, Aurelia este foarte bucuroasă că a reuşit să îşi strângă copilul la piept. Monica a înduioşat o ţară întreagă prin cuvintele ei: 
„Vreau să o aplaudăm pe Aurelia, pentru că prin gestul ei, m-a ajutat şi pe mine, dar şi pe mama Elvira şi pe tata Roberto. Când au aflat că vreau să îmi cunosc mama, au fost persoane de o mare onoare, m-au susţinut şi nu pot decât să îi iubesc la infinit pentru că au fost fericiţi pentru mine!”. 
Greu încercată de viaţă, fără un acoperiş deasupra capului, fără bani şi fără nicio speranţă la o viaţă mai bună, Aurelia Anghel a fost nevoită să îşi dea fiica spre adopţie. 
„Ştiam cui am dat-o, mi-au promis că vor avea grijă de ea, să aibă tot ce îi trebuie, nu o să sufere de nimic. Nu am avut o casă. Dacă aveam, o ţineam aici, cu ceapă, cu mămăligă. 20 de ani am plâns după ea. N-am putut să mi-o iert niciodată. A fost ca şi cum ai face o crimă, deşi mă gândeam că poate ea e mai bine decât toţi copiii mei. Am zis, poate o vrea Dumnezeu vreodată să mi-o aducă, să o văd, să o strâng în braţe şi să îmi cer iertare. Eram atât de săracă, nu aveam nici cu ce să mă încalţ”, a povestit mama Monicăi cu lacrimi în ochi în platoul Acces Direct. 
Un produs Blogger.