X Factor (episodul 2) : Momente amuzante, voci bune


Episodul 2 din show-ul X Factor (auditii) ne-a adus momente amuzante, voci bune si mult spectacol.

Momente una si una! Silviu Murariu (17 ani) din Botosani a ales o piesa mai putin potrivita varstei lui, dar...a reusit sa o cucereasca pe Delia!Printre concurentii care au ajuns la auditiile X Factor se numara si VERONICA.  Doamna are 7 vieți, mai ceva ca o pisică, și tot pe atâtea vise. 


foto: facebook.com/xfactor.romania
De data asta, s-a întors la X Factor cu unul nou. Nu, Bănică nu a făcut-o să tremure sub cearceafuri și nici Brenciu nu a dezmierdat-o în tihnă. Alt jurat a CONECTAT-o la energii tantrice:
„L-am visat pe Connect-R! Mă săruta pe pulpiță” a spus Veronica. 

EMOTIA X FACTOR 
Emotia  X Factor si-a facut prezenta prin concurentul Varga Rafaelo care are in spate un trecut nu foarte fericit, acesta fiind parasit de mama. Acum vrea sa cante. Sa se faca auzit prim emotiile lui si vocea pe care o are. 

”Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aduce pe lume” s-a prezentat Rafaelo.
Ștefan Bănică îl îmbărbătează, iar băiatul necăjit din Satu Mare avea să-l răsplătească în cel mai frumos mod cu putință. ”Cum am ajuns să te iubesc”, melodia cântată de tatăl lui Ștefan 

VOCEA X FACTOR
La capitolul voci bune o cunoastem pe Helena Abegaz, care a ridicat sala in picioare prin interpretarea sa LIVE.  A primit totusi un "NU" de la Stefan Banica Jr. dupa mici divergente si un mare "DA" de la Delia si Horia Brenciu.

Ramanem la VOCI BUNE si o cunoastem pe Elena Petcu care ne-a uimit cu prestatia ei. A primit 3 de "DA" din partea juriului, dar si a publicului prezent in sala.Rețineți numele: Miruna Buză! La 17 ani, a adus-o în lacrimi pe Delia cu o voce incomparabilă: „Ea este posibilă câștigătoare!”

Delia este complet acaparată de acest copil-fenomen. Nu poate spune nimic, dar nu-și mai ia ochii de la ea. Bănică și Brenciu schimbă priviri uluite. "De unde iese vocea de soprană?! Juriul e în extaz, publicul, aidoma. Putem declara concursul încheiat deja???"


Un produs Blogger.