"Lumea râde de mine din cauză că sunt timidă..."


B. K.: Tatal meu a murit dar eu tot il simt langa mine. Plang in fiecare zi si nu mai suport, mai ales ca lumea zice ca seman cu el... Nu mai rezist, vreau sa cedez odata. Lumea rade de mine din cauza ca sunt timida...Cum pot trece de timiditate?
Imi pare rau pentru pierderea ta. Viata e cruda, oamenii vin, pleaca, ne sunt luati de langa noi cand avem cea mai mare nevoie de ei, dar tot viata ne binecuvinteaza cu puterea uitarii. Nu spun ca o sa-l uiti pe tatal tau. Nu poti uita o persoana care a fost parte din viata ta, insa cu trecerea timpului, momentele pline de durere si regrete se vor estompa din memorie si vor fi inlocuite de alte amintiri. Crezi ca tatal tau, daca ar mai fi fost in viata, ar fi vrut sa suferi? Nu. Ar fi facut orice sa te vada fericita, sa stie ca nu te doare, sa fie un EROU pentru tine. Fa-l mandru. Ti-a fost data viata asta pentru ca esti destul de puternica sa o traiesti, nu da cu piciorul, ridica-te si demonstreaza-ti tie ca poti.
Timiditatea este un lucru frumos, as spune, insa nu in exces. Nu ai de ce sa fii timida sau sa-ti fie teama. Adevarul este ca oamenii vor judeca mereu, este in ADN-ul uman (din nefericire), asa ca mai bine faci ce simti tu ca trebuie sa faci. Ai o viata, nu te axa pe ce cred ceilalti, traieste-o si bucura-te de momentele care iti sunt date. Fiecare din ele iti este dat cu un motiv si chiar daca nu-l intelegi pe moment, o sa-l intelegi la momentul potrivit. Ridica ochii spre cer si observa razele de soare care patrund printre nori. :) 


Un produs Blogger.