NE PASĂ, un proiect marca MUZZIX.RO


Traim in jungla, iar daca nu am descoperit inca in noi armele cu care sa invingem, suntem de multe ori invinsi, insa nu inseamna ca am si pierdut. Putem pierde zeci de batalii cu lumea, cu adevarul, cu durerea, insa oricat de mult am pierde, ne ramane un lucru - ne pastram pe noi insine! Uita-te in jur, nu esti singur, cauta in tine si vei gasi putere. Muzzix.RO ofera consiliere si ajutor de doua ori pe saptamana prin noul proiect "NE PASA!". 

R.S.: Ce faci cand parintii tai spun ca tot ce faci este prost? Ca nu faci nimic altceva in afara sa stai pe facebook si twitter? Nu e adevarat, ii ajut la orice. Camera mea e bec, temele sunt facute, mi-am invatat. (desi nici macar nu merg la scoala caci am piciorul in gips). Ce nu le convine? Chiar sunt eu vinovata?
Uneori viata ne arunca-n drum pietre de diferite marimi. Unii le ocolim, altii le dam la o parte, altii ne lovim de ele si ne este greu sa le distrugem. Uneori, aceste pietre sunt multe si nu putem lupta simultan cu ele si atunci intervine paranoia, nervii, agitatia. O greseala este ca, in loc sa rezolvam pas cu pas problemele, ne descarcam de nervi si presiune pe cei din viata noastra. Parintii tai tin la tine, chiar daca sunt de multe ori prinsi in jocul "job-ului" sau a vietii din afara familiei. Vina este impartita, tu faci greseli fara sa-ti dai seama sau cel putin pe care nu le observi, iar ei fac greseli datorita presiunii la care sunt supusi. Incearca sa stai de vorba cu ei cand sunt in toane bune, cand nu sunt supusi stresului, explica-le ce te deranjeaza fara sa ridici tonul. Ei ar trebui sa faca acelasi lucru si sa incercati sa lasati fiecare de la sine, gasind o cale de mijloc. Fa-i sa inteleaga ca ai nevoie de atentie din partea lor si reprosurile nu-i fac pe ei parinti, ci doar... tutori legali.


Un produs Blogger.