NE PASĂ: "Cum să mă accept pe mine însumi?"L.M.C.: Sunt intr-un grup de copii si bineinteles sunt cea mai mica de acolo. Asta nu ma deranjeaza, ma deranjeaza ca toti isi bat joc de mine. Nu trece o zi in care sa nu aud: GRASA, URATA, TOCILARA. Primele cuvinte sunt adevarate, dar doar pentru ca invat bine nu inseamna ca sunt tocilara! Ce sa fac sa ma accepte asa cum sunt, dar mai ales cum sa ma accept eu insumi? 
Grupul de copii este online sau in realitate? Daca este virtual, atunci ar trebui sa faci diferenta intre realitate si lumea virtuala. Multi se cred zmei pe internet, cand de fapt sunt pe nicaieri in viata de zi cu zi. Nu te lasa afectata de ce se intampla online si nici nu-ti forma viata in acest mediu. Ca sa te accepti pe tine insuti, trebuie prima data sa construiesti un zid intre tine si cei care te judeca. Lumea o va face mereu, fie ca esti slaba, grasa, inalta, scunda, blonda, roscata, etc. Mereu se va gasi cineva care sa comenteze, tu trebuie sa iti traiesti viata ta, asa cum ti-o imaginezi tu si sa-i lasi pe ei sa comenteze. Daca lumea te barfeste pe la spate, inseamna ca esti cu un pas inaintea lor. Nu te subestima si subaprecia. TU POTI!
P.S.: Am mereu atacuri de panica cand trebuie sa prezint ceva in fata clasei sau sa vorbesc in public. Cum sa fac sa scap de ele?
Atacurile acestea de panica sunt rezultatul emotiilor foarte puternice. Inainte sa intri in sala sau sa stai in fata ascultatorilor, respira si expira adanc de 3 ori, spune-ti in oglinda ca o sa fie bine si gandeste-te ca vorbesti in fata cuiva cunoscut, care te apreciaza si sustine. Invata bine ce ai de spus, nu te impacienta daca gresesti ci invata sa improvizezi si nu uita ca poti sa duci prezentarea la ce nivel doresti. Tu detii controlul si informatiile, foloseste asta in folosul tau. 
R.O.: Prietena mea cea mai buna ma barfeste pe la spate de cate ori are ocazia.. Ma doare..
Am invatat ca in viata, oamenii vin si pleaca, dar nu pleaca fara sa ne lase cu ceva invatat. Prietenii ni-i alegem. Incearca sa discuti cu ea deschis, sa-i spui parerea ta, sa nu-i vorbesti urat si sa-i spui ca te deranjeaza comportamentul ei. Daca nu intelege si continua sa faca asta, invata sa renunti la ceva ce nu te mai face fericita. Cand o bluza se murdareste, o duci la curatat. Daca nu mai iese pata, n-o mai porti. Sper ca intelegi aluzia! 
TRIMITE INTREBARILE TALE PE PAGINA
MUZZIX.RO SAU PRIN MESAJ PRIVAT
Un produs Blogger.