NE PASĂ: Iată 5 mesaje pe care sa NU le trimiți partenerului


Traim in era tehnologiei avansate, iar acest lucru isi pune puternic amprenta si asupra relatiilor pe care le avem. Suntem dependenti de telefoane si de cele mai multe ori alegem sa facem totul "mai usor" prin intermediul lor. Ce nu realizam insa, e ca unele lucruri NU TREBUIE comunicate prin mesaje. Iata care sunt acele lucruri cand vine vorba de o relatie: 

1) "Imi cer scuze..."
Cand stii ca ai gresit, primul pas spre indreptarea lucrurilor e sa-ti ceri iertare. Fa asta fata in fata, nu prin SMS. Persoana fata de care ai gresit te va ierta mai usor daca poate sa vada pe fata ta parerea de rau si regretul. 

2) "Te iubesc!"
Nu-i spune prima data unei persoane ca o iubesti prin intermediul telefonului sau a unui SMS. Te inteleg ca esti nerabdator/oare sa iti exprimi sentimentele pentru cea/cel de langa tine, insa asteapta sa i-o spui personal. Gandeste-te cate scenarii ti-ai face in minte daca nu ti-ar putea raspunde ore in sir. 

3) Anulatul intalnirii/evenimentelor
Daca vrei sa il/o lasi balta, este gresit s-o faci prin mesaj. Suna-ti partenerul si explica-i motivul pentru care esti nevoit sa faci asta, asa nu va simti ca il expediezi printr-un simplu sms.

4) Luarea persoanei la rost
Daca vrei sa-i spui ca te deranjeaza ceva, este ideal sa o faci fata in fata sau in cel mai rau caz, telefonic. Lipsa limbajului corporal sau a tonului pot duce la interpretari si sa induca ambii parteneri in eroare, poate chiar la o posibila despartire.

5) "Vreau sa ne despartim"
Inteleg ca vrei sa scapi de probleme si sa eviti "scenele" de dupa, insa sa te desparti de cineva prin SMS denota imaturitate si lipsa de respect pentru cealalta persoana. Nu uita ca, pentru o perioada (indiferent cat de scurta), ai impartit vise, dorinte, planuri si sentimente cu acea persoana, asa ca merita sa inchei lucrurile cat mai decent si placut posibil - pentru amandoi. 
Un produs Blogger.