1DecembrieRO: Adela Popescu: “Ai grijă de cine te înconjori, române!”


Când vine vorba despre schimbare, Adela Popescu, 29 de ani, crede că pentru a o putea face trebuie să păstrezi în jurul tău oameni de calitate.

Adela Popescu, 29 de ani, a fost cap de afiş al telenovelelor de la Acasă TV, dar în prezent îşi concentrează energia în proiecte de teatru. Practic, de 4 ani, Adela Popescu nu a mai apărut pe “sticlă” într-un proiect. 

Nu a dus lipsă de oferte în televiziune, însă le-a declinat rând pe rând. Adela Popescu se regăseşte în distribuţia piesei de teatru “Haimanaua”, unde trăieşte intens fiecare scenă. Îi place atât de mult ce face, încât nu a simţit nevoia să se implice în proiectele TV unde producătorii şi-o doreau.
“Cel mai important este să păstrezi în jurul tău oameni de calitate, oameni alături de care te simţi în confort. Pentru că ei îţi vor da liniştea să fii un om mai bun. Daca aş da un sfat aş spune aşa: În ceea ce mă priveşte şi în ceea ce te priveşte, ai grijă de cine te înconjori, române!”, a spus Adela.
Proaspăt măritată cu Radu Vâlcan, bărbatul pe care l-a întâlnit pe platourile de filmare de la Acasă TV şi cu care s-a măritat după 5 ani de relaţie, Adela nu ascunde faptul că îşi doreşte să devină mamă. Până la apariţia unei sarcini, blonda îşi continuă activitatea muzicală.

Adela Popescu a făcut parte din trupa Viva, împreună cu Elena Gheorghe. La începutul carierei a avut o deosebit de mediatizată poveste de dragoste cu primul partener, actorul Dan Bordeianu. În timp ce filma pentru serialul “Lacrimi de iubire” şi-a înregistrat şi primul său album de muzică, la fel intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influenţe dance şi latino. 

Începand cu anul 2005 Adela este protagonista producţiilor româneşti Acasă, printre care cele mai importante, Lacrimi de iubire în 2005, Îngeraşii în 2008 sau Aniela. În 2010 joacă primul rol antagonic în telenovela Iubire şi Onoare, iar în 2011 interpretează rolul unei profesoare în serialul muzical Pariu cu viaţa. Adela este căsătorită cu actorul Radu Vâlcan.

SURSA: iubescromania.libertatea.ro
Un produs Blogger.