1DecembrieRO: Antrenor de tenis pentru copiii cu dizabilități


Muzzix continua si anul acesta sa scoata la lumina oamenii care merita drapelul RO de ziua nationala  Romaniei. Mergem in lumea sportului unde câţiva tineri cu dizabilităţi locomotorii din Braşov învaţă tenis de la singurul antrenor de profil din România.

La iniţiativa Asociaţiei Club Sportiv “Fii independent” din Braşov, mai mulţi tineri cu dizabilităţi locomotorii iau lecţii de tenis de câmp pe terenurile de lângă Sala Sporturilor. 

Chiar dacă şi antrenorul, şi elevii săi sunt imobilizaţi în scaune cu rotile, tinerii speră să se perfecţioneze şi să poată participa la competiţii naţionale şi internaţionale destinate persoanelor cu handicap.
“Practic tenisul de 8 ani, iar aceasta este a treia săptămână în care mă aflu alături de băieţi, după antrenamente la Piatra Neamţ şi Bucureşti. Aşteptam de mult timp oportunitatea de a dărui tot ce ştiu. Am terminat şcoala de antrenori în urmă cu doi ani. Băieţii sunt dornici, energici şi sper ca de la anul să putem participa în competiţii”, ne-a declarat Ciprian Anton, singurul antrenor de tenis din ţară aflat el însuşi în scaun cu rotile.

Redactor : Iulian Cuibar 
Un produs Blogger.