GAFĂ DE PROPORŢII de 1 Decembrie


Ziua Naţională a României trezeşte patriotismul în majoritatea românilor şi aşa s-a întâmplat şi în cazul Andreei Bălan, care însă mai rău a iritat cu dovada ei de dragoste faţă de ţară.

Cântăreaţa a postat pe contul de Facebook o fotografie prelucrată, în care apare purtând o rochie în culorile drapelului naţional. Fanii ei au reacţionat însă şi au amendat-o atât pentru calitatea prelucrării imaginii, cât şi pentru dispunerea greşită a culorilor tricolorului.


“Mama ce edit.”, “Face parte din reclama celor de la Skittles! :)) " Taste the rainbow! " :))”, “Foarte bine! Suntem vedeta dar nu stim ordinea culorilor de pe steagul Romaniei! Ce sa facem, stragem 4k pentru o greseala imensa, dupa parerea mea. "La multi ani, Romania!" , este pus la misto.”, “La mulți ani, România! Culorile sunt dispunse invers.”, “sarcie de editare :)))))) culorile-s invers :)))) pe limba ta= rosu la dreapta :))))))))))))”, “Ce pacat! Mai bine nu o punea aceasta poza..Face România de râs. .Ai greșit culorile inteligenta României. ...La mulți ani România! La mulți ani tuturor Romanilor!”, “De ce mai pui poza cu la multi ani România, cand tu iti modifici poza in paint? Mai bine nu mai puneai deloc... Ca se poate trai si fără pozele tale La ce talent ai in paint, ai greșit si ordinea.. Sau e la moda”, sunt câteva dintre ironiile la adresa artistei.

Nu este prima oară când Andreea Bălan foloseşte această fotografie, dar se pare că acum ironiile au fost mai acide decât în alte dăţi. 
Un produs Blogger.