(P) Caravana Românii au talent: 9 și 10 ianuarie la București


Ultimele preselectii pentru cel de-al saselea sezon Romanii au talent au loc in acest weekend la Bucuresti! 

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt asteptati la hotel Ramada Bucharest Parc, pe 9 si 10 ianuarie, incepand cu ora 09:00, pentru a-si demonstra talentul si ca merita sa intre in cursa pentru titlul de erou national si marele premiu de 120.000 de euro sau premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. 

Dupa ce la Brasov, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Chisinau, Craiova si Iasi mii de persoane au adus spectacolul in cadrul caravanei, romanii sunt asteptati in aceasta sambata si duminica la Bucuresti pentru a arata ca talentul lor trebuie vazut si aplaudat de o tara intreaga.

Noul sezon Romanii au talent va incepe in curand la PRO TV si va aduce un spectacol desavarsit, romani surprinzatori cu talente incredibile, indrumati de Smiley si Pavel Bartos si un nou juriu savuros si plin de energie, format din Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, ale carui comentarii si reactii vor face deliciul telespectatorilor. 

Inscrierile pentru cel de-al saselea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor.

De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro si astfel poate deveni noul Vanator de talente si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.
Un produs Blogger.