PRO TV anunță formatul The Voice Kids


Pro TV anunță că lucrează la varianta pentru copii a Vocii României. Aceasta este a doua oară când postul vorbește despre lansarea The Voice Kids, format cumpărat de la Talpa Global. 

De data aceasta, televiziunea spune că a dat drumul la înscrieri și anunță programul caravanei care va pleca prin țară în căutarea celor mai bune voci de copii.

Varianta pentru copii a formatului Vocea României trebuia să fie lansat în România în toamna lui 2014, potrivit unei declarații a Luciei Antal, director de marketing al Pro TV. Postul anunța atunci că formatul The Voice Kids va înlocui pentru un sezon Vocea României, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

Ce pregătește Pro TV
În România, show-ul se va numi Vocea României Junior. Formatul are o structură similară cu cea a show-ului Vocea României. Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani vor încerca să impresioneze antrenorii în etapa audițiilor pe nevăzute, a confruntărilor, dar și în semifinale și finală.

Vocea României Junior va fi al doilea talent show cu copii de pe TV, după Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru la Antena 1. 

Caravana Vocea României pornește prin țară începând din 5 martie, după următorul program:

Brașov (5 martie, Hotel Kronwell, ora 09:00),
Timișoara (12 martie, Hotel Continental, ora 09:00),
Iași (19 martie, Hotel Unirea, ora 09:00),
Cluj-Napoca (26 martie, Golden Tulip Ana Dome, ora 09:00)
București (2 și 3 aprilie)

Despre formatul The Voice Kids
Lansat în anul 2012, formatul The Voice Kids este unul în care divertismentul și momentele din show sunt gândite pentru a fi urmărite de întreaga familie. După prima difuzare a formatului, în Olanda, show-ul este acum în producție în peste 30 de teritorii, printre care se numără Franța, Rusia, Germania, Columbia, US (partea latină) și Orientul Mijlociu. 
Un produs Blogger.