Totul despre favoritul ESC 2016, Sergey Lazarev


Rusia este noua favorita in castigarea show-ului Eurovision Song Contest 2016 a caselor de pariuri, ocupand prima pozitie, urmata de Suedia. Reprezentantul Rusiei,  Sergey Lazarev, va reprezenta tara cu piesa "You are the only one".

S-a nascut pe 1 aprilie 1983, iar pasiunea pentru muzica a inceput sa prinda contur la varsta de 5 ani. Mai avea un frate, il chema Pavel Lazarev (37 de ani), insa in luna martie lui 2015, Sergey Lazarev a trecut printr-o dramă teribilă. 


Foto: Pavel si Sergey Lazarev / Sursa: Arhiva personala
Artistul și-a pierdut fratele într-un accident rutier. Pavel Lazarev a lăsat în urmă o fetiță de 11 ani pe nume Alina, cărei Sergey i-a devenit ca un tată.
„Am devenit unicul întreținător în familie. Mama mea nu are soț, iar în casă la noi eu sunt unicul bărbat. Nu am avut dreptul să las mâinile în jos. În acest timp eu am distras-o pe mama, îi cumpăram vacanțe, pentru ca ea și nepoțica mea să schimbe atmosfera”, declara Sergey anul trecut.
Foto: Pavel alaturi de Alina / Sursa: Arhiva personala
La varsta de 17 ani, arstistul a format trupa "Smash!!", alaturi de bunul sau prieten, Vlad Topalov. Din 2006, Sergey a optat pentru o cariera solo si succesul nu a intarziat sa apara. A primit proiecte diverse de la colaborari pana la a pune voci pe desene animate. 

Isi dorea sa devina un gimnast profesionist, daca nu urma cariera de cantaret. Asta a declarat artistul, cand a primit din partea RMA (Russian Music Awards) in anul 2015, titlul de "Artistul Anului". Printre proiectele sale de succes se numara si colaborarea sa cu rapper-ul T-Pain, pentru piesa "Cure the Thunder".

Piesa pentru Eurovision se numeste "You are the only one", de versuri s-au ocupat John Ballard si Ralph Charlie, iar de muzica legendarii Dimitris Kontopoulos si Philip Kirkorov. Rusia va participa in prima semifinala.

Autor: Andrei Didas | Data: 14.03.2016  | Imagini: eurovision.tv, Instagram
Un produs Blogger.