EXCLUSIV. Organizator: Taylor Swift concertează în România


Un organizator important din Romania a confirmat ca in scurt timp va finaliza negocierile privind un concert sustinut de Taylor Swift in Romania. Concertul ar avea loc in aceasta vara la Cluj-Napoca sau Bucuresti.

Momentan artista nu a confirmat acest lucru pe site-ul oficial, urmand ca imediat ce se finalizeaza negocierile privind locul, conditiile concertului, sa fie anuntat si oficial. 

Anul 2016 este un an bogat din punct de vedere al concertelor importante, printre artistii internationali care au confirmat prezenta in tara noastra, se numara: Maroon 5, Rihanna, Iron Maiden și Muse. Untold Festival, aduce si el artisti importanti: Marti Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike.

Taylor a semnat in 2006 un contract cu Big Machine Records, o casă de discuri independentă, unde își face debutul cu albumul “Taylor Swift” din care a lansat, ca prim single, piesa „Tim McGraw”. Acest single a fost urmat de alte patru piese ce au ajutat la vânzarea albumului în mai mult de 3,6 milioane de exemplare.

Al doilea album, „Fearless”, a fost lansat pe 11 noiembrie 2008 iar ca prim single a fost ales “Love Story”. Albumul a fost vândut în 1,5 milioane de exemplare.

Revista Forbes a clasat-o pe Taylor pe locul 69 în clasamentul celor cu cele mai mari venituri din 2009, după ce a câștigat $18 milioane.

Cantareata a jucat și în filmul original Friends Together Forever-Star Wars Camp, având rolul personajului Belle.


Autor: Claudiu Itu | Data: 31.03.2016 | Imagini: Billboard
Un produs Blogger.