Meet Naţional 2016. Adolescenţii din România îşi dau întâlnire la Sibiu


Pregatirile pentru "Meet National 2016" intra pe ultima suta de metri. Organizatorii, alaturi de partenerii lor, pun la punct ultimele detalii cu privire la editia Nr.2 a intalnirii adolescentilor din Romania. 
De un an muncim pentru editia nr.2, am avut noroc de data asta cu privire la aprobarile necesare, iar prin aceasta cale tin sa multumesc Primariei Sibiu, pentru tot sprijinul oferit. Acest meet isi doreste sa iasa din sfera virtuala, unde majoritatea prieteniilor s-au legat online. Ne dorim sa mutam aceste prietenii si in viata reala, motiv pentru care organizam Meet National in fiecare an, a declarat Andrei Didas- organizator Meet National.
Editia precedenta a avut loc la Bucuresti, unde peste 300 de tineri au participat in Parcul Herastrau. Sibiu este un oras important pe harta evenimentelor, motiv pentru care a fost ales gazda editiei Nr.2 .

Regulament - acces la evenimentul "Meet National"
1. Meet National este un eveniment organizat de Organizatia Adolescentilor din Romania (O.A.R.) in colaborare cu OffTopic. 
2. Accesul la eveniment este GRATUIT, insa EXCLUSIVIT pentru membrii grupului OffTopic si partenerilor, in baza invitatiei.
3. Persoanele care vor participa la eveniment vor avea asupra lor invitatia (bilet/imprimata) si o banderola colorata pe mana. 
4. Evenimentul incepe la ora 15:00 si se termina la ora 18:00. Locatia este Parcul Sub Arini, Sibiu.
5. Pe tot parcursul evenimentului, organizatorii vor purta un ecuson vizibil cu textul afisat "ORGANIZATOR". 
6. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei si Jandarmeriei Sibiu, prin urmare, un echipaj va asigura ordinea publica in perimetrul meet-ului.
7. Nu este permis accesul la eveniment cu bauturi alcoolice, obiecte taioase, explozibil. 
8. Orice incident pe tot parcursul Meet-ului National este anuntat imediat organizatorilor.
IMPORTANT: Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru lucrurile/obiectele personale pierdute.

Evenimentul va fi transmis LIVE de catre Muzzix 
prin intermediul paginei de Facebook OffTopic si pagina evenimentului Meet National. 


Autor: Andrei FER | Data: 10.07.2016 | Imagini: MeetNational 2k16
Un produs Blogger.