Geørge și Amna lansează single-ul și videoclipul "Detector de minciuni"


Nimeni nu-i perfect in oglinda! George si Amna au fost la poligraf si ne demonstreaza ca spun adevarul, si chiar lanseaza o piesa impreuna. Dupa ce au lansat hiturile "Nimeni nu-i perfect" (Geørge feat JO) si "In oglinda" (Amna feat Robert Toma), Geørge si Amna si-au unit fortele si lanseaza single-ul & videoclipul "Detector de minciuni".

Testul s-a realizat in laboratorul Panda Music, unde Geørge, Marius Dia, Meriem Maria Emmanuela si Lora au compus piesa "Detector de minciuni". Monitorizarea video este realizata de catre regizorul Dan Petcan, pe parcursul a doua zile in Cernavoda si padurea Snagov. 
"Daca am putea afla ce e in mintea persoanei iubite, relatiile ar fi mult mai interesante si, zic eu, longevive si pline de iubire. Este greu, dupa relatii esuate, sa fii sincer din prima si sa te deschizi complet, pentru ca nu stii daca poti avea incredere in persoana de langa tine. Melodia 'Detector de minciuni' este inspirata din realitate si face parte din povestea vietii mele. Ma bucur mult ca Amnei i-a placut sa cantam aceasta melodie impreuna", declara Geørge.
"Ma bucur sa colaborez cu Geørge pentru ca am incredere in piesa. Asteptam nerabdatori parerile ascultatorilor. Cat despre videoclip, imi place mult, iar Dan Petcan s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre", declara Amna
Cu un background remarcabil in showbiz, GEØRGE este unul dintre cei mai complecsi artisti, cu numeroase proiecte atat in domeniul muzical, cat si in teatru si televiziune. Pe langa rolurile importante jucate pe scena Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", GEØRGE a prezentat emisiuni TV de top si este marele castigator al show-ului "Te cunosc de undeva" (Editia 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformari spectaculoase ale unor artisti de referinta de pe scena muzicala internationala, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley, Michael Jackson etc. 

In ceea ce priveste partea muzicala, GEØRGE a lansat numeroase single-uri, dintre care amintim "Nu ne potrivim" (feat CRBL), "Geamantan" (feat Pavel Stratan), "Nimeni nu-i perfect" (feat Jo) sau "Rain in July" (alaturi de Andreea Banica).

Amna este o prezenta aparte in industria muzicala. Artista are o ascensiune la fel de puternica precum ritmurile pieselor pe care le-a lansat. Pornind de la hitul 'Tell me why', ea a devenit artista preferata a Poloniei si Spaniei veri la rand. Hiturile au continuat sa apara si au dus-o din Europa spre America Centrala si de Sud, acolo unde a sustinut concerte. De asemenea, Amna are la activ un album lansat in Japonia, care a ajuns pe primul loc in topul vanzarilor. 

Artista ne-a cucerit si cu numeroase hituri cu versuri in limba romana, precum "In oglinda" (feat Robert Toma), "Arme" (feat What's Up), "Fara aer" (feat Adda), cu milioane de vizualizari pe YouTube si primele locuri in topurile muzicale. 

Muzica: Marius Dia, GEØRGE, Meriem Maria Emmanuela
Text: GEØRGE, Marius Dia, Lora Petrescu

Autor: Andrei DIDAS | Data: 02 septembrie 2016
Un produs Blogger.