Parfeny lansează single-ul și videoclipul "Haina Evei"


"Haina Evei" este noul single al lui Parfeny – celebrul interpret de peste Prut, care a reprezentat Moldova la Eurovision 2012 cu piesa "Lautar", iar in 2013 piesa "O Mie" compusa de catre el și interpretata de catre Aliona Moon i-a consolidat pozitia de compozitor de succes. 
"Haina Evei este o revelatie. De ce? Pentru ca am divulgat secretul slabiciunii noastre, a barbatilor, fata de femei. Indiferent de cate trucuri ar avea ele - rochii feminine, tocuri inalte, camasi barbatesti pe corpul gol, decolteuri si slituri, coafuri, parfumuri, rujuri, flori – toate sunt doar diverse feluri de momeala. Esenta, arma lor imbatabila sunt ele. Naturale, asa cum sunt. Cu zambete, priviri, gesturi, emotii... fara masti, sincere, divine. Asta ne cucereste definitiv, ne face dependenti si... fericiti. Da, noua ne place sa fim cuceriti de femeile adevarate", declara Parfeny
Legaturile lui Parfeny cu Romania s-au concretizat in participarea la numeroase festivaluri-concurs, printre care Cerbul de Aur si Festivalul Mamaia. Alaturi de Cat Music, a lansat in 2015, piesa "Chisinau-Verona". 

Muzica: Parfeny
Text: Yuliana Scutaru
Instrumental: Vladimir Cazanir
Mix & Master: Sergiu Teaca Autor: Andrei DIDAS | Data: 14 septembrie 2016
Un produs Blogger.