ZUKA lansează single-ul şi videoclipul „Hello Stranger”


Ziua cea mai mare pentru Zuka a sosit, artista descoperita si incurajata de Bogdan Tascau si echipa Code Production, lanseaza prima ei piesa, „Hello Stranger".

Muzica a fost compusa de Vescu Angela (ZUKA), Tascau Marian Bogdan si Tiganus Alin Cristian, versurile sunt scrise de Tascau Marian Bogdan, Vescu Angela si Sarivan Razvan Costel, inclusiv de restul echipei. De orchestratie s-au ocupat Bogdan Marian Tascau si Alin Tiganus in studiourile Code Production. De make-up s-a ocupat Florina Mindu iar videoclipul a fost regizat de Silviu Mîndroc, piesa fiind semnata de label-ul Code Production.
"Hello Stranger" este single-ul in care am depus tot sufletul meu alaturi de echipa Code Production care mi-a fost alaturi si m-a sustint in tot acest timp. Piesa este inspirata din trairile mele si cred ca piesa transmite acest lucru destul de mult", a declarat Zuka.
Zuka a inceput sa cante de la varsta de 5 ani, dupa care a urmat un lung sir de participari la concursuri televizate in Republica Moldova cat si Romania, finalizate cu diplome si trofee. Nascuta la Chisinau intr-o familie de muzicieni, cantareata a cochetat 7 ani de pian, solfegiu si cor la Liceul Teoretic "George Meniuc" din Chisinau, Republica Moldova.

Un produs Blogger.