Delia ne prezintă videoclipul piesei "Cine m-a facut om mare"


Dupa ce a fost lansata odata cu albumul Deliria in aprilie a acestui an, “Cine m-a facut om mare” a adunat zeci de coveruri cu zeci de mii de vizualizari pe youtube, iar in concerte, in momentul in care este interpretata, piesa este cantata la unison cu intreg publicul. 
Cine m-a facut om mare este o piesa scrisa intr-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetita care isi dorea sa fie om mare. Ea creste... si isi da seama ca partea cea mai frumoasa a vietii a trecut deja si vrea inapoi la copilarie. Confortul copilariei, caldura mamei, lipsa oricarei griji, entuziasmul tipic varstei, inocenta si totodata curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiti. Nu uita de copilul din tine, nu uita sa il hranesti cu bucurie si da-i voie sa se manifeste din cand in cand. In alta ordine de idei, e un cantec trist, la care recunosc... mi-a dat o lacrima cand l-am scris. Cumva e un cantec de dragoste in care iti doresti ca persoana iubita din prezent sa iti suplineasca nevoile si cum de fapt nimeni nu poate sa fie ca mama si ca tata...  - Delia           
Videoclipul ne prezinta o intalnire fictiva dintre #DeliaMare si #DeliaMica (interpretata minunat de Catinca) si este regizat de catre Vlad Fenesan, cel care a lucrat alaturi de Delia si la “Doar pentru tine”. 

Piesa “Cine m-a facut om mare” este al cincilea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la inceputul lunii aprilie, in cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, dupa mega-hiturile“1234 (Unde dragoste nu e)”, “Gura ta” (feat Deepcentral), “Ce are ea” si “Da, mama”. Pe materialul discografic cu numarul 4 al artistei se gasesc si colaborarile cu Taxi (“Atat de trist”) si Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar si piese noi ca “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Fulg”. 

Echipa de beauty a Deliei a fost formata din Ana Mironescu (make-up), Camelia Negrea (hairstyle) si Chrisa Dobreanu - Omra (styling); Photo arhiva personala si artwork-ul by David Gal

Un produs Blogger.