Nadir lansează o piesă inspirată din viața sa, "100 de aventuri" - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Nadir lansează o piesă inspirată din viața sa, "100 de aventuri"

Share This

O coproductie Cat Music si Famous Production, noul single al lui Nadir, "100 de aventuri", este compus de catre Randi in studiourile Famous Production. 
"Piesa "100 de aventuri' a fost ideea mea, chiar am trait o suta de aventuri cu o singura femeie. Am acest titlu in cap de vreo sase luni si ma bucur ca Randi mi-a inteles ideea si a compus o piesa care sa transmita ceea ce imi doream. Va doresc si voua sa intalniti persoana care sa va faca sa simtiti ca fiecare zi din viata voastra este o aventura palpitanta si placuta", declara Nadir.
Videoclipul este regizat de catre Anton Sandu si surprinde interactiunea dintr-un cuplu, in care femeia isi tachineaza partenerul si ii arata, treptat, numeroasele sale ipostaze. Ca o gheisa moderna, Cristina, protagonista clipului, il seduce pe Nadir prin multiplele personaje interpretate. 

Nadir este un artist care a evoluat constant, cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube pentru piesele lansate, solo sau in colaborare cu artisti consacrati, precum Randi, Loredana Groza sau Alexandra Stan. 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here