Andra, concert la Sala Palatului


ANDRA se pregateste de primul ei concert la Sala Palatului care va avea loc in luna iubirii, pe 25 februarie 2017.  Spectacolul va purta numele “Iubirea schimba tot” si se anunta a fi cel mai asteptat eveniment artistic al anului 2017.
“Sunt foarte fericita sa va dau aceasta veste, pentru mine este un vis implinit. “Iubirea schimba tot” este un spectacol gandit si dedicat celor care ma iubesc, ma sustin si ma ajuta de cand mi-am ales drumul in viata. De mult timp ma gandesc la acest concept, dar acum pot spune ca nu putea sa se intample intr-un moment mai bun din viata mea. Sunt pregatita sa impart cu toti spectatorii care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente si trairi.”, a declarat ANDRA.
Show-ul “Iubirea schimba tot” va avea o durata de doua ore si jumatate si va include mai multe schimbari de decor, de tinute si surprize pe care artista nu vrea inca sa le dezvaluie.

Cu o cariera de 16 ani in muzica si 8 ani in televiziune, ANDRA este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Cele 12 albume lansate de artista au avut vanzari record, primind pentru ele Discuri de Aur, Diamant si Platina. An de an, cantareata a primit distinctii ca “Cea mai buna voce”, “Cea mai buna artista”, “Cea mai iubita artista”, devenind  cea mai premiata artista din Romania.In ultimii ani, ANDRA a reusit performanta de a inregistra recorduri nationale de vizualizari la fiecare lansare de single. “Iubirea schimba tot” a avut peste un milion de vizualizari in primele 24 de ore pe Youtube, iar varianta in limba engleza continua sa fie un hit in afara tarii si are peste 85 de milioane de vizualizari. Urmatoarea piesa lansata de ANDRA, “Without You” feat David Bisbal a doborat recordul national stabilit tot de artista avand 2,5 milioane de vizualizari in primele 24 de ore, iar in acest moment a depasit pragul de 100 de milioane.

Biletele vor avea preturi intre 70 si 250 lei. O premiera in Romania va fi reducerea de pret de 20% aplicata la biletele copiilor cu varste intre 3 si 14 ani

Biletele se gasesc in reteaua de magazine partenere Eventim si online pe eventim.ro incepand cu data de 9 noiembrie 2016

La intrarea in Sala Palatului, angajatii pot cere un act de identitate (copie dupa certificatul de nastere sau buletinul) ca sa justifice reducerea de pret a biletului.

CE

Andra

CAND20:00,Sâmbătă, 25. Feb 2017
UNDESala PalatuluiIon Campineanu nr. 28,Bucuresti,Romania
Un produs Blogger.