Delia ne prezintă piesa "Fulg"


Daca zilele acestea s-a asezat prima zapada peste Romania, iata ca astazi Delia se transforma in Alchimista Zapezii in videoclipul metafora despre unicul si complexul "Fulg".

Cu mai putin de 3 saptamani inaintea concertului DWW care este deja Sold Out, Delia reuseste sa surprinda inca o data prin povestea spusa intr-un videoclip artistic si emotionant, o poezie vizuala ce va ramane in memoria publicului, mai ales pentru ca este si primul proiect dedicat iernii lansat de catre Delia. 
“Fulg” este o poveste de iarna scrisa in plina… vara! E un cantec de dragoste invaluit in zapada. Eu il vad ca pe un mesager al iubirii. Cand ninge, mereu imi imaginez cum fulgii vin sa acopere pamantul cu iubire, e o asociere personala. Videoclipul este minunat si reuseste sa cuprinda starea piesei cu usurinta. E ca un taram fermecat in care ia nastere fulgul, totul intr-un proces mirific", a declarat Delia.
"Fulg" este o noua piesa extrasa de pe albumul "Deliria", lansat in luna aprilie a acestui an, in cadrul show-urilor "Welcome to Deliria", de la Sala Palatului. Melodia este compusa de catre Delia si orchestrata de Alex Turcu si Michael Massier - ambii membri in #bandulmirific. 

Videoclipul este regizat de catre Dimitri Caceaune, David Gal si Radu Tanase. Look-ul spectaculos al Deliei a fost realizat de catre Diana Ionescu (make-up), Stefan Ungureanu (hairstyle) si de catre Hilke Muslim (styling).  
cine

Delia


PiesaFulg
    

Un produs Blogger.