”Gărgăuniada Națională”, primul spectacol al unui vlogger român

  EVENIMENT EXPIRAT  

Tequila este noul idol al adolescenților români. Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promovează televiziunile, Tequila și-a câștigat singură cei aproape 1.000.000 de fani datorită sketch-urilor și vlogurilor publicate pe YouTube.

Bianca Adam (Tequila) este cea mai populară vloggeriță de la noi, conform topului Google România.

Gărgăuniada Națională” este primul spectacol al unui vlogger român. Tequila a pregătit un show multimedia original care va surprinde publicul venit la Quantic Club. Show-ul va conține momente de muzică și dans, sketch-uri realizate live, conținut video interactiv, stand-up comedy.
Sursa foto: facebook.com/tequilavideoblog
La finalul evenimentului, fanii care își achiziționează bilete Meet & Greet, vor avea șansa unică de a se fotografia cu Tequila. Acest eveniment este singurul la care vloggerița va participa anul acesta în București.
”Key hey! Abia aștept să mă văd cu gărgăunii mei din București, este o întâlnire pe care de mult voiam să o fac! Pregătesc un show multimedia care o să vă placă mult, alături de toți invitații mei din sketch-urile pe care le-am făcut în ultimii 5 ani: Surorile Foamea, Ufuk Rainbow Simo, Nick, Stremi, Irina si Sirena” zice Tequila.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro/bilete-gargauniada-nationala-cu-tequila-26813 si in format fizic în reţeaua iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, Hard Rock Cafe, Beraria H stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) la urmatoarele preturi:

- Golden Circle in fata scenei (limitat la 200 de persoane): 150 lei, include Meet&Greet cu Tequila dupa eveniment 

- Acces General : 60 lei (doar 800 de bilete)
In ziua evenimentului, la intrare, daca mai raman bilete acestea vor costa 75 lei

CÂND
19:00,Miercuri, 07. dec. 2016
UNDEClub QuanticBucuresti,Intrarea Grozăveşti, Zona Cotroceni
Un produs Blogger.