Madonna a mărturist că a fost în patul lui Donald Trump


Madonna l-a criticat în mod repetat pe Donald Trump şi a declarat că îi este ruşine că este cetăţean american, în cadrul unui spectacol organizat cu ocazia unei licitaţii, desfăşurat în Miami, în urma căruia s-au strâns 7,5 milioane de dolari pentru fundaţia căntăreţei din Malawi.

Imagini cu preşedintele ales al Statelor Unite au apărut în fundal, pe scenă, în timp ce Madonna a cântat "You know that you're toxic", un cover după Britney Spears. De asemenea, cântăreaţa a dezvăluit că a fost o dată în patul lui Trump, când a avut o sesiune fotografică pentru o revistă, atunci când magnatul nu era acasă, informează The Guardian.

Totodată, Madonna a vorbit despre situaţia dificilă a populaţiei de nativi americani: "Mi se face ruşine că sunt cetăţean american, ruşine că sunt fiinţă umană", a declarat Madonna, înainte să cânte piesa "American Life". În cadrul show-ului organizat în scopuri caritabile, etichetat drept "o seară de muzică, artă şi ticăloşie", Madonna a susţinut şi un mini-show de cabaret din spectacolul său "Tears of a Clown", pe care l-a susţinut pentru prima dată în Australia, la începutul acestui an.

Madonna a organizat unul dintre dintre multele show-uri caritabile care au avut loc la Art Basel Miami Beach, cel mai mare târg de artă din America de Nord, care atrage coleţionari de artă foarte bogaţi şi celebrităţi din întreaga lume. Printre oaspeţii care au plătit cel puţin 5000 de dolari pentru a participa la show-ul Madonnei au fost Leonardo DiCaprio, Chris Rock, Dave Chappelle, fostul său iubit Alex Rodriguez, Courtney Love şi James Corden.

Înainte de prestaţia ei de o oră, Madonna a scos la licitaţie piese din colecţia personală de artă, inclusiv trei fotografii de Herb Ritts, care datează din 1985, realizate la nunta Madonnei cu Sean Penn, care au fost vândute pentru 230.000 de dolari. Alte loturi au inclus un tablou de Damien Hirst şi un sejur de o săptămână la reşedinţa lui DiCaprio din Palm Springs, care a fost adjudecat pentru 140000 de dolari.
Un produs Blogger.