O nouă poveste în Xsession2: "Du-te vino" cu Puya, Vescan și Ligia


Ultima colaborare din Xsession2 este "Du-te vino" cu Puya si Vescan, acompaniati de Ligia. Artistii au ajuns la concluzia ca multe dintre relatiile din jurul lor sunt un "Du-te vino" nehotarat. Intr-o perioada in care societatea de consum este baza intregului sistem, casniciile si relatiile ajung sa fie si ele la fel ... de consum ... Alergatura continua fura din timpul acordat relatiei, iar de aici si nemultumirile. Cei trei solisti creeaza in "Du-te vino" un cadru imaginar al relatiilor pline de reprosuri si dezamagiri.

Temele alese de Puya au fost intotdeauna inspirate de realitatea inconjuratoare. A pornit de la viata adolescentului din cartier, a transmis apoi toate frustrarile legate de diverse probleme sociale cu care s-a confruntat ca si roman, iar acum la maturitate, familia are prioritate. Deja tatic pentru 2 fete, Puya coordoneaza acum si casa de discuri Scandalos Music si este responsabil pentru viitorul mai multor artisti pe care ii indruma, bazandu-se pe experienta lui de 20 de ani.

Pe Ligia o puteti vedea la concerte alaturi de trupa sa, interpretand atat cover-uri cunoscute cat si piese proprii. Vescan si Ligia vor fi invitatii lui Puya in XSESSION TOUR 2017, un turneu despre care vom afla detalii in curand.

"Du-te vino" este compusa de Mahia Beldo si Doddy in studiourile Scandalos Music, cu versuri de Puya si Vescan. Xsession-ul video pentru aceasta piesa este produs de Claudiu Stan (Eu sunt Vision), responsabil cu imaginea video pentru acest proiect.

Un produs Blogger.