Robert Toma lansează single-ul și videoclipul "Cum trăiește lumea bună"


La sfarsit de saptamana, am aflat cum traieste lumea buna! Robert Toma a lansat "Cum traieste lumea buna", o piesa pe care sigur o s-o asculti pe repeat! 

"Sampanie, lux, caviar". Oare asta este reteta pentru o relatie fericita sau pentru un weekend reusit? 
"Sampania, luxul, caviarul sunt lucruri care te ajuta sa te identifici ca fiind in "lumea buna". Toata lumea vrea sa le guste, dar important e sa realizezi ce e cu adevarat important in viata. Bogatia cea mai mare vine prin iubire, prin pasiuni, prin munca. Pentru mine, de exemplu, viata buna este sa vad ca oamenii asculta piesele mele. E cea mai mare satisfactie", spune Robert Toma.
O coproductie Cat Music - DeMoga Music, piesa "Cum traieste lumea buna" este compusa de catre Robert Toma, Marius Moga si Adrian Klein. Piesa are un videoclip urban, filmat in centrul Bucurestiului, in regia lui Iankoo. Personajul principal din clip este dansatorul Boghian "Boghi" George, castigator al emisiunii "Dansez pentru tine".

Robert Toma poate fi considerat cu usurinta una dintre revelatiile ultimului an in muzica romaneasca: milioane de vizualizari pe YouTube, primele locuri in topurile muzicale, colaborari cu artisti de top, compozitor a numeroase hituri. Un debut fulminant pentru Robert Toma, artistul si compozitorul care a adunat peste 50 de milioane de vizualizari la piesele lansate pana in prezent – "Tot ce mi-a ramas" feat. Adda & Liviu Teodorescu, "Binele ce imi face rau" feat. Jovanna, "Te dezbrac din priviri", "Toata vara" feat. Marius Moga si "In Oglinda" Amna feat. Robert Toma.

Un produs Blogger.