EXCLUSIV, Manager: "Regret că Lora participă la ceea ce înseamnă acum Eurovision România"


Abia au inceput preselectiile Eurovision ca deja ne aflam in centrul unui conflict pe retelele sociale. Fanii unui grup dedicat show-ului Eurovision au intrat in discutii aprinse chiar cu managerul artistei Lora, care este si iubitul ei. 

Acesta a declarat ca regreta decizia de a merge la Eurovision cu Lora si piesa "I know", mai mult, Ionut Ghenu s-a certat cu un fan Eurovision pe tema piesei pe care Lora o interpreteaza in cadrul Selectiei Nationale Eurovision 2017. 

UPDATE
Am spus sa intre si sa o apere pe Lora in razboiul declansat si am ras. Aveam impresia ca se arunca cu prea mult noroi asupra unui artist ce merita doar respect, a declarat Ionut Ghenu pentru Muzzix
Ionut Ghenu nu se lasa usor si porneste "un razboi" pe social media impotriva comunitatii "Grupul Eurovision Romania". Acesta indeamna pe fanii Lorei sa acceseze grupul pentru a "lupta" impotriva celor care critica piesa artistei. 

Mai jos aveti discutia dintre Sasha, un fan eurovision si managerul artistei Lora. Acestia isi aduc argumente dure cu privire la piesa "I know", dar nu scapa nici Mihai Traistariu. 


sursa: "GRUPUL EUROVISION ROMANIA"

sursa: "GRUPUL EUROVISION ROMANIA"

Un produs Blogger.