Cabron lansează single-ul "Așa ceva"


Cabron lansează single-ul "Asa ceva", piesa extrasă de pe albumul "Lupu'DPM", ce va fi disponibil online din 22 februarie. Piesa este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music.
„Indiferent cât de greu ne e, românul este descurcăreț!:) Nu găsești <<Așa ceva>> nicăieri, nu găsești un om care să se muleze mai bine pe orice fel de situație așa cum o face românul," spune Cabron.
Albumul "Lupu'DPM" include 17 piese, printre care hit-uri precum: „Iarna pe val", „Frunzele și iarba", „Dă-o tare", „Vocea ta", „La masa mea".

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din România. Și-a început cariera în 1999, când a înființat, împreună cu Shooby, trupa Codu' Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai târziu a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri. 

Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arată-le la toți", o colaborare cu Pacha Man și Jazzy Jo, „Iarna pe val", „Frunzele și iarba", „Dă-o tare", un featuring cu Smiley și Guess Who, „Vocea ta" cu Voltaj sau „La masa mea" feat. Ștefan Bănică.

Un produs Blogger.