Enrique Iglesias lansează single-ul “Súbeme la Radio”


Enrique Iglesias lanseaza single-ul "Súbeme La Radio", in colaborare cu Descemer Bueno si duo-ul din Puerto Rico, Zion & Lennox. Piesa este produsa de catre Carlos Paucar si scrisa de catre Descemer Bueno, Enrique si Zion & Lennox.

Clipul a fost filmat in locatii incredibile din orasul vechi din Havana, Cuba, in regia lui Alejandro Pérez, cel cu care artistul a colaborat pentru "Bailando" (feat. Gente de Zona & Descemer Bueno). Filmarile au reusit sa paralizeze strazile din Havana, datorita miilor de oameni care s-au adunat pentru a-si vedea idolul si pentru a participa la acest moment important din cariera artistului.

"Intodeauna cand lucrez cu Enrique, este o aventura, si desi exista un plan initial, e mereu pregatit pentru a crea si improviza lucruri noi.", declara Alejandro Pérez.
"Daca Alejandro a reusit sa capteze magia pe care am simtit-o in timpul celor doua zile de filmare, videoclipul va avea o energie molipsitoare. Ne-am distrat mult in timpul filmarilor.", adauga Enrique.

Cu peste 100 milioane de discuri vandute, Enrique Iglesias a lansat pana acum mai multe hituri, printre care „Bailando", „Ring My Bells", „Hero", „Bailamos", „Noche Y De Dia", „Turn The Night Up", „Tonight", „I Like It", „Do You Know", „Not In Love". In plus, in 2016, Enrique a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hituri în Hot Latin Songs.

Un produs Blogger.