Era Istrefi revine cu un nou single "Redrum", alături de Felix Snow


Dupa succesul international al "BonBon", hit ce a generat peste 350 de milioane de vizualizari pe YouTube, peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify si a castigat numeroase premii, Era Istrefi lanseaza single-ul "Redrum", in colaborare cu artistul si producatorul Felix Snow.

Piesa "Redrum", un mix de synth-uri si influente electro-tropical, scrisa de catre David Singer, William Vanderheyden si Era Istrefi, pune in valoare vocea dinamica a artistei. Clipul a fost regizat de catre Millicent Hailes, iar conceptul acestuia este culoarea rosie.

Era Istrefi, artista in varsta de 22 de ani, s-a nascut in Pristina, Kosovo. Primul ei single, "Mani për money", a fost lansat in 2013. Anul urmator a fost declarata "Best New Artist" in cadrul premiilor Albanian Music Awards. In 2015, artista a lansat single-ul si videoclipul "BonBon", care a devenit in scurt timp viral pe toate retelele de socializare si s-a clasat pe primele pozitii in topurile Shazam, Spotify si iTunes din mai multe tari europene.

Un produs Blogger.