Llinkin Park anunță noul album și premiera noului single "Heavy"


Așa cum ne-a obișnuit, trupa Linkin Park își continuă tradiția de a se reinventa cu fiecare album lansat. Deținători a două trofee GRAMMY®, băieții de la LINKIN PARK se bucură de o nouă premieră în cariera lor, prin anunțarea datei lansării celui de-al șaptelea album de studio, One More Light, pe 19 mai 2017 și interpretarea live a noului lor single Heavy [feat. Kiiara] prin intermediul Facebook Live. 

Trupa cu cel mai mare număr de fani pe Facebook, aproape 62 de milioane, a oferit joi o reprezentație live memorabilă și o sesiune de întrebări & răspunsuri venite de la fani prin intermediul rețelei sociale, într-un eveniment live pe pagina lor de Facebook. Linkin Park și-au invitat fanii de pretutindeni la studioul lor de repetiții din inima Hollywoodului, pentru a-i încânta virtual cu hitul "Crawling", interpretat de Chester Bennington și acompaniat doar de Mike Shinoda la pian, urmat de premiera live a noii piese "Heavy" alături de artista alternative pop – Kiiara și chitaristul trupei, Brad Delson. Mini-recitalul s-a încheiat cu unul dintre single-urile emblemă pentru trupă, "Burn It Down".

Pe ultima parte a evenimentului, în studio au venit și ceilalți trei membrii ai trupei: Rob Bourdon (tobe), Dave „Phoenix" Farrell (bass) și Joe Hahn (DJ), pentru a răspunde în formulă completă întrebărilor adresate de fani.

Piesa "Heavy" este disponibilă pentru ascultare și download pe toate platformele digitale. Mike Shinoda, Chester Bennington și Brad Delson au lucrat la producția ei alături de Justin Tranter și Julia Michaels, doi compozitori celebrii pentru hiturile interpretate de Fall Out Boy, Gwen Stefani, Years & Years sau Maroon 5. "Heavy" a fost lansată cu un lyric video, urmând să beneficieze și de un videoclip oficial, în curând.

Photo credit: James Minchin
Un produs Blogger.