Mandinga ne prezintă piesa cover "We don’t talk anymore"


Dupa succesul fulminant ca urmare a lansarii “Hello” by Adele in stilul salsa, cei de la Mandinga recreeaza atmosfera caliente cu o noua reinterpretare, de aceasta data pe melodia lui Charlie Puth si Selena Gomez, “We don’t talk anymore”.   

Desi poate suna ciudat, ma simt mai bine cand ma exprim in engleza. Simt ca pot transmite mai multe, ca pot comunica mai bine. Iubesc spaniola si, desi imi place sa cant in limba mea natala, daca ar fi sa aleg intre cele doua, as alege engleza.  Dupa succesul cu primul nostru cover “Hello”, am vrut sa aratam mai mult din aceasta zona. Este ceva ce ne face placere si de ce sa nu continuam sa presaram salsa in toate directiile, daca este atat de iubita si apreciata? Nu  ne-am    asteptat  la o   primire  atat de  calda si  raspandita a  coverului nostru pentru “Hello” ,  dar  speram  sa  atingem  iar  cu  cel  pentru  “We don’t talk anymore”.  ne-a spus Barbara Isasi 
Barbara a ales piesa. S-a potrivit cu salsa, iar eu cu Omar ne-am apucat de ea. Omar a facut armonia, apoi eu am adaugat ritmul. Am stabilit impreuna structura, Barbara a tras vocea, apoi am adaugat restul instrumentelor. Pentru noi este usor sa transformam piese in acest mod, pentru ca avem salsa in sange! De la filmari imi amintesc un moment extrem de amuzant in care am descoperit talentul actoricesc al Babarei. 
  
Videoclipul a fost realizat de catre Seby Ionescu. Piesa a fost produsa de catre El Nino si Omar Secada si mixata si masterizata de catre George Dice si de Bunicul Magic.

Un produs Blogger.