Popor talentat, te-ai uitat! Românii au talent, debut mult în fața concurenței

Românii au talent, debut cu audiențe mult peste concurență. Și la nivelul întregii țări, și la orașe, și pe publicul comercial, diferența dintre Pro TV și celelalte stații a fost considerabilă.

La nivel național, vârfurile s-au dus spre 4,5 milioane de români. Show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș a avut  audiențe de peste trei ori mai mari decât locul doi, ocupat de Kanal D și de zece ori mai mar decât Antena 1.

La orașe, emisiunea jurizată de Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu a avut de patru ori mai multi telespectatori decât Kanal D și aproape de zece ori mai mulți decât Antena 1.

Sursa: paginademedia.ro
Diferențele s-au menținut la același nivel și pe segmentul comercial: Pro TV, prima poziție, a avut peste un milion de telespectatori între 18 și 49 de ani, de aproape opt ori mai mulți decât locul doi, ocupat de Antena 1. Cota de piață: 53,4%, ceea ce înseamnă că peste jumătate dintre telespectatorii între 18 și 49 de ani care se uitau la televizor erau pe Pro TV. De altfel, Pro TV a fost singurul post cu o cotă de piață din două cifre.

Prima editie din sezonul sapte Romanii au talent s-a incheiat in forta! Paula Rad a urcat pe scena cu stangacie, dar in momentul in care a inceput sa cante O mio babbino caro, juratii au ramas fara cuvinte. O voce incredibla care i-a impresionat pe toti pana la lacrimi. Chiar daca a facut 11 ani de canto, Paula are o poveste trista de viata, nu a fost angajata in domeniul pentru care s-a pregatit si lucreaza ca femeie de serviciu. Visul de a fi pe scena si a fi aplaudata i s-a implinit vineri la Romanii au talent, show-ul care descopera talente autentice si schimba destine. Intreaga sala a fost in picioare la finalul momentului prezentat de Paula, iar Andra nu a ezitat sa-l transforme in preferatul ei din acest sezon si sa o trimita pe concurenta direct in semifinala! ”Draga mea, daca asa a vrut bunul Dumnezeu, ca noi sa ne vedem aici... Pielea de gaina a ramas si dupa ce ai cantat. Nu ca e butonul meu auriu, dar este cel mai emotionant moment de aici. Ce ai putut sa faci cu noi cu melodia asta... Asa se canta melodia asta!”, i-a spus Andra extrem de emotionata.
Un produs Blogger.