Amna și Robert Toma lansează piesa de dragoste ”La capătul lumii”


După hitul ”În oglindă”, care a ocupat câteva luni primele locuri în top 10, cei doi artiști lansează împreună piesa ”La capatul lumii”.

Vocile și trăirile celor doi artiști se combină perfect, astfel ca fiecare piesă pe care se întâlnesc prinde viață și îți transmite o avalanșă de emoții. Primul featuring pe care Amna și Robert Toma l-au lansat împreuna, ”În Oglindă”, spunea povestea de dragoste a doi tineri care sperau să fie fericiți împreună până la adânci bătrâneți.

Piesa ”La capătul lumii” vorbește despre o poveste de dragoste încheiată, dar o singură privire între cei doi le spulberă prezentul și îi izolează în trăirile și amintirile din trecut. Piesa este compusă și produsă în studiourile DeMoga Music de Robert Toma, Alex Parker, Adrian Klein și Amna.

”Piesa ” La capătul lumii” s-a născut din colaborarea extraordinară și chimia pe care o am cu Robert. La un an după ”În oglindă”, după nenumărate ore petrecute ca echipă în studio alături de el, am decis să lansăm această piesă, iar pentru viitor pregătim multe alte surprize”,  a declarat Amna.

”Între mine și Amna există o relație foarte frumoasă atât de prietenie, cât și pe plan muzical. Lucram împreună de câtiva ani și facem super echipă, iar piesa ”La capătul lumii” este a doua piesă pe care o lansăm împreună, lucru care mă bucură foarte tare. Piesa este despre o poveste de dragoste care deși s-a încheiat, continuă prin regrete și amintiri”, a spus Robert.

Un produs Blogger.