Costi lansează single-ul și videoclipul “I Love You California”


La mai putin de o saptamana de la lansarea ultimei sale piese, “Good People”, Costi revine cu un nou single, de data asta, alaturi de Drei Ross, Nastasia Griffin, Pack the Arcade, Bel, Kief Brown si Blake Andrew, cu un mesaj bine definit - ”I Love You California”.

Prin “I Love You California”, artistii sprijina ONG-ul “Today, I’m Brave”, a carei misiune este de a inspira persoane si organizatii prin intermediul unor initiative curajoase.

“"I Love You California" este o colaborare care s-a intamplat intr-o vizita recenta in Los Angeles. De fiecare data cand ajung in L.A., am ocazia sa lucrez cu multi artisti si compozitori foarte talentati si mi-am dorit sa creez un proiect diversificat care sa combine voci de stiluri diferite si sa ofere un vibe si o energie pozitiva. Videoclipul a fost filmat in cele mai importante locatii din Hollywood, Los Angeles, Santa Monica si Malibu. Toti care au participat, de la artisti pana la video crew au fost foarte entuziasmati. Printre artistii prezenti in acest proiect fac parte si compozitori cu nominalizari la Grammy care au avut rezultate extraordinare in ultimii ani.”, declara Costi.

Pe 9 martie, artistul a lansat single-ul si videoclipul “Good People”, cu ritmuri trap. Costi a inceput sa cante de la varsta de 6 ani si a facut parte din mai multe proiecte muzicale. In 2012, artistul a fost nominalizat la Premiile Grammy cu hitul produs si cantat de Shaggy cu Kat DeLuna, “Dame”. Pana in prezent, Costi a lansat hit-uri internationale precum “Bouncing”, in colaborare cu Buppy Brown, “Reggae Dancer” si multe altele. Mai mult, Costi a colaborat cu Mohombi, Faydee si Shaggy pentru “I Need Your Love”, piesa ce a generat peste 8 milioane de vizualizari pe YouTube.

Iar realizarile nu se opresc aici: peste 300.000 de unitati vandute la nivel mondial, peste 168 de playlisturi pe Spotify, peste 16,2 milioane de ascultari si primele pozitii in topurile iTunes, Shazam si ale radiourile din tari ca SUA, Canada, Germania, Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Austria, Norvegia, Oman, Cipru, Qatar, Liban, Egipt etc.

Un produs Blogger.